Scudo Sports

Msn adreslerimiz...

@eYa

Aynı durum bende de var ama yazışmadığım ama çok girip çıkanları engellemek zorunda kalıyorum fakat asla silmiyorum.

Benim MSN adresim kesinlikle özel e-posta adresim değildir. Hotmail kutuma çok nadiren bakarım. O yüzden gelen önemli bir postayı göremem. Özel e-posta adreslerimi forumda belirtmem. İsteyen varsa benden özel ileti yoluyla ister. Benim MSN' de de bir kaç yüz kişi oluşmuş. Bir kaç kişi daha eklense zararı olmaz. Nede olsa yeni eklenenlerin çoğu bir gün engellenecek.

Özel olarak iki tane Gmail hesabım var. Onların birini Demiryolu grupları için kullanıyorum.

MSN' yi ya da diğer internet yollarını özel arkadaş edinmek için kullanmamayı yılların verdiği tecrübelerimden öğrendim. İnternetten gerçek bir sevgili, tabiri caizse kısmet bulmak çok ama çok düşük bir ihtimaldir. Bisikletle İzmit-İstanbul arasını 2 saatte gitmek kadar zor. Eğer bu amaçla MSN' yi kullananlar varsa hayal kırıklıklarına uğramadan bu amaçlarına son vermeleri gerekir.

MSN' mi nette olmama rağmen artık açık tutmamaya bile başladım. Sadece arkadaşlarımla dertleşmek, merhabalaşmak amacıyla MSN şeyini kullanıyorum.

Eğer sadece dost arıyorsanız çok zor değil. Bu forumdan tanıştığım çok sayıda kişinin hiç birinden zarar görmedim. Çoğu dost kişilikli insanlar. Bu arada internet üzerinden tanıştığım toplam kişi sayısı, düzenli internet bağlantısına kavuştuğum 2001 yılından beri 200-250 civarı.

Scudo
@castelloterminator

Artık kimse basit numaraları yemiyor. Hatta zorlarını bile yemiyor. Kaldı ki kaptırmak da mesele değil. MSN Türkiye'den rahatlıkla alabiliyorsunuz. (bilgilerinizi hatırlıyorsanız tabi.) Ayrıca msn hırsızlıkları bilişim suçları kapsamında değerlendirilmeye başlandı. MSN türkiye'den siz alamasanız bile mahkeme aracılığı ile geri alabiliyor üstelik çalanın da başını mahkeme ile derde sokabiliyorsunuz bilginize ;)

• Beğen
Tepkiler: Pelin ve shaq
Bilgisayardan azıcık anlayan bir insan yemez. Bu yüzden pek mantıklı değil. Mail olaylarını da msn olaylarını da yediremezsin. Ancak network bilgin varsa ve benim açık portum varsa bilgisayarıma erişebiliyorsan erişirsin şifrelerin kodlandığı .pwl dosyamı bilgisayarına çekersin. Daha sonra onun şifresini brute force atak mantığıyla çalışan lamer programlarınla kırarsın. Benim tüm gereksiz şifrelerimi alacağını sanarken bir bakarsın ki elinde avucunda bir şeycik yok. Neden yok? Çünkü ben hiç bir parolamı hatırlat özelliği ile hatırlatmadığım için duvara toslarsın. Geriye keylogger seçeneği kalır. Bana yedirmen gerekir yamasını, yemem. Diyelim yedim diyelim antivirüs programım da yok. Nereye ne yazsam haberin var. Gidiceksin logu tarıycaksın ve yine bir şey bulamıyacaksın. Neden? Ben sanal klavye kullanıyorum şifre girerken. Anlıyacağın benim msnimi alman imkansız. Umarım bu yazımda diğer kullanıcıların kaygılarının önüne geçer önlemler almasını sağlamış olurum. :) :) :)
@castelloterminator

@eYa

evet efrahim özel sornularının özel cevaplarını hatırlıyorsan:D geri alabiliyorsun
malum bir kişi benim msn mi hekledi ben cevaplarımı ozaman nası olsa lazım olmaz diye salladdığımdan gitti tabi msn siz siz olun cevapları biyere yazın::boese157:

Adım-Soyadım:Can SONBAY Msn: c_sonbay@hotmail.com (not:eklemek isteyenler eklerken"Bisiklet forum"ve nicklerini not olarak yazarlarsa tanıyabılırım..)

Geri