Scudo Sports

Msn adreslerimiz...

Scudo
Msn adresimi değiştirdim...Tekrar vermek istedim..

ismeilofli@hotmail.com

(Hotmail İsmail'in içindeki mail yazısını kabul etmeyince ben de meil yaptım.İngilizce olmadığı için başta niye hata verdiğini anlamadım.Sonradan jeton düştü.:D )

gereksiz bir konu olmuş bence,eğer vermek isteyen varsa msn adresini zaten profilinde gözüküyor ve anlamı herkes beni ekleyebilir demektir,profilinde msn adresi bilgisi bulunmayanlarda zaten vermek istemiyodur(sanırım)...

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
@MeLiSBuRCu

Yeni Mesajlar içerisinde konu başlığı "Msn Adreslerimiz..!" ve son mesaj olarak isminizi görünce yazık oldu diye düşündüm birden, baktım neyseki öyle bir hata yapmamışsınız :D :D Aman diyim sakın ha :Skull-175

benim msn adresim: bisikletforum34@hotmail.com

@eYa

ya bu msn yüzünden bırakın sanal alemi,gerçek hayatta bile başıma ne olaylar geldi bir bilseniz,artık kolay kolay kimseye msn vermiyorum,sizede vermemenizi öneririm,2 msn adresi aldım zaten,birini sadece üye olurken kullanıyorum.

@MeLiSBuRCu

Sanırım benim için geç kalındı. Msn'de 260 küsür kişi olmuş. Kimseyi engellemeyi de sevmiyorum.

O neyse de email adresim epey sitede bulunduğundan spam bombardımanına uğruyor :Skull-175

Bayanların genel sorunu msn. Hatta bayan olmadığı halde msn adresinin isminden dolayı bayan sanılıp da başına dert olan insan da çok :D

MSN'im: selim.cam@msn.com ; isteyen ekleyebilir ; isteyen çalabilir ; sorun değil gider yenisini alırım.

Not: Hiç çaldırmadım; şansınız yok :)

Geri