Scudo Sports

Motosiklet hakında düşünceleriniz

Scudo
Yakin tarihte bisikletle 400 km lik yaptigim yolda yanimdan silme '0' gecen sadece bir tür taşit oldu, anladiniz siz onu...

Bu gün dağ bisikletimle saatte 8 olmadı 10 km ile gidiyordum, yanımdan bir geçti dona kaldım. Allah var yakın geçmedi hatta iki şeridin ortasında gidiyordu 200 km rahat vardı. Sonuçta memleketin evlâdı insan üzülüyor. Limitler çok zorlanmamalı.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Genelde araç sahipleri, araçları büyük olduğundan dolayı bisikletlilere fazla yaklaşmamaya çalışıyorlar. Motorsikletler ise dar alanlardan geçmeye alıştıkları için yakın mesafeden geçmeden çekinmiyorlar. Bir iki defa böyle yanımdan geçtiklerine şahit oldum, normal bir araca oranla daha kıvrak manevra yaptıkları için bazen fark etmesi geç olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
milli servetin önemli bir kısmı duman olup egzoz borusundan havaya uçup gidiyor, devlet akaryakıtlı soba üretimine destek verseydi kırsalda ikamet eden vatandaş odun-kömür telaşesinden kurtulabilirdi, motorlu taşıtlar hakkındaki şahsi düşüncem budur

Bi kere kuzenimin arkasına binmiştim sürmedim ama dengesiz ve hantal olduğunu hissettim

Bu akşam iş dönüşü ani fren yapıp teker kaydırdım. Yere yapışmama ramak kaldı.

Sıkışık trafikte motokuryenin sağ çaprazında seyrettiğim esnada motosikletin gidonunu aniden önüme kırdı.

Hacı sen binme şu merete, iyi gelmiyo. Evde 120 kadans devam, o duvar delinecek inanıyorum ben sana 👍🏻

Servisi kaçırdık bu sabah.

Geri