Scudo Sports

Mosso'dan merida'ya adım adım

Sid Race almam hafif ama ne kilitleme var ne başka bişey.Zaten 100 mm'lik bi amortisör alırım.Reba yı bilmiyorum belki olabilir zamanla görücez.

• Beğen
Tepkiler: Emre Özhan
Scudo
abi bu bısıklet hıc bırseye benzemıyo,

dersem inanma dehset olmus canavar gıbı de o dıs lastıklerınıde degıstırmenı onerırım 4 üncü resımdekı lastıkler ıyıde son resımdekıler pek ıyı dııldı bence

Doğru diyosun Nail abi en yakın zamanda lastiklerden sonra bi spd ayarlamak gerekli.

• Beğen
@Sefa Yıldız

güzel bir hidrolik taktık zaten daha bu pazar. :) 3. sayfaya bakın resimleri görüceksiniz

• Beğen
Arkadaşlar zincir de değişti. :D
Shimano Deore (Cn-Hg 53) -----> Shimano XT (Cn-Hg 93)
Ağırlık değişmedi. :D

• Beğen
Sağolun,şimdiki hedefim bu donanıma yakışır bir amortisör almak.Ondan sonra bisiklet istediğim noktaya gelmiş olacak.Tabi bu arada katlanır daha hafif bir çift lastik alıcam.

• Beğen
...22 Aralık 2008...
Ne zamandır almayı planladığım lastiklere bugün kavuştum.Michelin XC Hardterrain.Gökte ararken yerde buldum.Nail abinin Larsen Mimo lastik alması üzerine bende ondan çıkan az kullanılmış lastikleri aldım.Saolsun şu sıkışık olduğum dönemde güzel bir fiyat çıkardı.
Değişen lastikler:
Maxxis Tomahawk 26x1.95 (telli) -----> Michelin XC Hardterrain 26x2.00 (katlanır)
Bisikletin ağırlığında 400 gram düşüş oldu ve 10.8 kg'a düştü.
Resimleri yarın sabah gündüz gözüyle koyucam.

• Beğen
@Throne

Bilemiyorum.Ordakilerin yanına koyulacak kadar iddialı değil heralde.Hakaret gibi olur diğerlerine. :D :D Amortisörde değişince koyabilirim belki.Bu arada bu sabah kitap almaya gittiğimden dolayı fotoğrafları koyamadım,yarın sabaha kaldı.

• Beğen
Güle güle kullan lastiklerini Önder. Bisikletine katkım olduysa ne mutlu..
Maşa değişimini de merakla bekliyoruz.
Kazasız belasız kullanman dileği ile..

Geri