tekrar merhaba arkadaşlar. yeni bir gelişme olmadığından konuyu güncelleme gereği duymamıştım.
bu süreçte firmayla birkaç defa daha iletişime geçtim ve gelecek olan ekipmanın takipçisi oldum doğal olarak. yurtiçinde bulamadık, yurtdışından getirteceğiz dediler ve ürünü tedarik ettiler. dün itibariyle vites-fren kombine grubu ve kaliper-balata elime ulaştı. hidrolik yağ ayarı yapılmış yekpare şekilde gönderilmiş. kendi grubumu ve bağlı olduğu ekipmanları söktüm. ön vites ayarını yapmayı da zorunlu olarak öğrendim bu aşamada

montajını yaptım ve problemsiz olarak kullanmaya başladım sonunda

sıfırlanmış ürün de olabilir bana gelen, emin olamadım ama kozmetik olarak kusursuz. bunu nereden çıkardın diyebilirsiniz, üzerinde bi kaç yağ lekesi vardı. belki fabrikadan öyle çıkıyodur tabi bilmiyorum.
mossoda müşteri hizmetleri müdürü mehmet beyle doğrudan iletişim halindeydik. kendisi verdiği sözü yerine getirdi ve mağduriyetimin giderilmesini sağladı, kendilerine teşekkür ediyorum.
evet haklısınız, servis ağını kontrol etmem gerekirdi satın almadan önce fakat bi heyecanla bazı detayları atlayarak yaptım alışverişi. hem ben öncesinde her bisikletçi herşeyi bilir, zaten 3-5 ekipman var diyodum

öyle değilmiş, acı bi şekilde tecrübe ettim. bi kaç hafta moralim bozuktu ve ön frenim yoktu ama dün itibariyle problemler çözüldü arkadaşlar. konuya katkı veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. tavsiyeleriniz ve eleştirilerinizi için sağ olun. şimdi gerçek bi forum üyesi oldum galiba