Scudo Sports

Mosso yeni bisiklet rezaleti ve yaşadıklarım

@Mehmet Altuğ helal be kardeşim :harika:
bu forumu işte bu yüzden seviyorum :asik:

• Beğen
Tepkiler: zizoum
Scudo
Geçmiş olsun kardeşim. Benim de başıma böyle bir iş gelse sinirlenirdim. @zizoum inş sorun düzelir.

• Beğen
@Mehmet Altuğ anlaştık :) umarım problemsiz bir şekilde donanım elime ulaşır:)

@mehmet ugur demir çok teşekkür ederim. fakat bu kadar talihsizlik üzerine firma yetkilisi problemi çözeceğini taahhüt etti ve içim bir nebze de olsa rahatladı. ayrıca fren - vites grubundaki yağ vidasının contasını da takmamış bu tamirci. durduk yere sinirleniyorum ve elimden bişey gelmiyo

• Beğen
Tepkiler: mehmet ugur demir
@Knight Rider evet bilmem ne bisikletleri için üretilmiş özel ince balatalar var dedi:)) bu arada mosso firması yan çizmeye başladı arkadaşlar

Arkadaşlar kusura bakmayın da @zizoum a yüklemenizi anlamıyorum telefonda görüştüğü bayilerin parası ile bile bisikleti kurup garantiye almayacaklarını söylediğini yazmış yani burda kusur tamamı ile mosso firmasının ülkemizdeki saglayıcısı ümit bisikletin ben bir distribütör olsam ve bayilerim benim ürünümü alan birini böyle lakayıt bir şekilde ortada biraksa ilk işim bayiliklerini iptal etmek olur firmalar ürünlerinin arkasıda durmalı biz son kullanıcılar caresizce ortada kalmamalıyız başınıza gelmeden burada konuşması kolay oluyor.

Umarım bir an önce arkadısın sorunu çözülür ve bisikleti ile güzel vakit geçirmeye başlar

Aynı kampanyadan bende mosso 1821 hd aldım

Ürünü servise götürdüm kurdu fakat ince ayarlarını yapamadı

Aldım bisikleti bisikletçiye götürdüm ona yaptırdım şu an sorunum yok

Sizin sorununuz mosso ile değil servis ağı ile ilgili ki bizim ülkede garanti diye bir şey söz konusu değil hepsi lafta garanti..

Umarım sorunların yavaş yavaş çözülür.

• Beğen
@zizoum Ön fren grubu gönderecekti ümit, o eline ulaşabildi mi? Bu konuda yan çizilmişse acaba Mosso Taiwan'a İngilizce veya Çince(adamı zorlar) e-mail gönderilmesi işe yarar mı acaba bence denemekte fayda var.

(link)

Otomobilinde sorun yaşayıp, tr distribütör garantisinden de sonuç alamayıp o aracın üreticisinin genel merkezine şikayette bulunarak sorununu çözdürebilmiş hatta yeni araç hediye edilmiş kişilerin hikayelerini okumuştum internette.

• Beğen
Aldığım TV nin kurulumunu bende evde yapabilirim ama garanti düşünerek servis beklemek durumundayız. Sizde keşke öyle yapsaydınız ya da ürünü satın almadan uygun servis var mı bunu kontrol etseydiniz. Şimdi ister istemez biz açmadık ki ürünü siz yapmışsınız durumu olacak...

Geçmiş olsun.

• Beğen
tekrar merhaba arkadaşlar. yeni bir gelişme olmadığından konuyu güncelleme gereği duymamıştım.
bu süreçte firmayla birkaç defa daha iletişime geçtim ve gelecek olan ekipmanın takipçisi oldum doğal olarak. yurtiçinde bulamadık, yurtdışından getirteceğiz dediler ve ürünü tedarik ettiler. dün itibariyle vites-fren kombine grubu ve kaliper-balata elime ulaştı. hidrolik yağ ayarı yapılmış yekpare şekilde gönderilmiş. kendi grubumu ve bağlı olduğu ekipmanları söktüm. ön vites ayarını yapmayı da zorunlu olarak öğrendim bu aşamada:D montajını yaptım ve problemsiz olarak kullanmaya başladım sonunda:) sıfırlanmış ürün de olabilir bana gelen, emin olamadım ama kozmetik olarak kusursuz. bunu nereden çıkardın diyebilirsiniz, üzerinde bi kaç yağ lekesi vardı. belki fabrikadan öyle çıkıyodur tabi bilmiyorum.
mossoda müşteri hizmetleri müdürü mehmet beyle doğrudan iletişim halindeydik. kendisi verdiği sözü yerine getirdi ve mağduriyetimin giderilmesini sağladı, kendilerine teşekkür ediyorum.

evet haklısınız, servis ağını kontrol etmem gerekirdi satın almadan önce fakat bi heyecanla bazı detayları atlayarak yaptım alışverişi. hem ben öncesinde her bisikletçi herşeyi bilir, zaten 3-5 ekipman var diyodum:) öyle değilmiş, acı bi şekilde tecrübe ettim. bi kaç hafta moralim bozuktu ve ön frenim yoktu ama dün itibariyle problemler çözüldü arkadaşlar. konuya katkı veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. tavsiyeleriniz ve eleştirilerinizi için sağ olun. şimdi gerçek bi forum üyesi oldum galiba:)

• Beğen
Tepkiler: erleg
olayın çözülmesine sevindim. Konu başlığına "çözüldü" vb. bi ifade yazarsanız iyi olur sanırım : ))

Mehmet bey oldukça ilgili. Geçen yaz karbon kadromuzda sorun vardı. Fabrikaya gidip bakılacak idi ama insiyatif dahilinde direk değişim yapmıştı. Üstelik montajı tamamen onlara ait ve neredeyse sıfır kesilmiş şaftı ile sıfır kadro seti değiştirmişti

arkadaşlar başlığı nasıl düzenleyeceğim? bulamadım

Geri