Scudo Sports

Mosso Wizart 7.8 105

@Levent TURHAL

İzmir'de bulunan son bisikleti ben aldım sanırım. :D

Fakat İstanbul'da hala bulunabilir, çok fazla satışını yapan bayii var. :)

@NKurtuldu

Boğaz ve sele borusu ölçümü yaptınız mı hiç hocam? Onların da ağırlıklarını bilsek çok güzel olur :)
Fakat gidon cidden çok iyimiş. Bisiklet belimi büktü ama toparlayınca alacağım inşallah :)

Scudo
Wizartında gidon aynı ağırlıkta mı acaba. Bir de eski gidonu ne yapacağız

@D. Oğuz bogazi olcmedim, ancak cok cok hafif diyebilirim. Hatta sasirmistim bile.
Su an uzerindeki 90mm, mosso olan 100mm ydi ve daha hafifti.
Mosso aluminyum isini iyi biliyor.

Sele borusunu sokmedim, offsetsiz sele borusu siparis ettim, onunla degistirirken tartarim.

Mosso nun gidon, gidon bogazi agir degil, piyasadaki pek cok marka bunlardan daha agir. Ornegin ritchey in comp serisi gibi.

@Ersin savaş onu bilmiyorum, buyuk ihtimal aynidir.

• Beğen
Tepkiler: D. Oğuz
@NKurtuldu hocam, alüminyum işleme tekniği konusunda gerçekten iyiler, gidon geniş, boğaz biraz uzun gelmese (100 mm değil de 70 mm olsa) değiştirmeyi düşünmezdim. seleyi de sevdiğimi söyleyebilirim, uzun yolda acıtıcak ama, olsun :)

@D. Oğuz

İzmir-Çankaya Sundu bisikletle yaklaşık 1 ay önce wizartı incelemek için gittiğimde hayal kırıklığına uğradım. Forumlarda hep mosso kötüleniyor fakat wizart, 730 tca hiç kalmamış, peynir ekmek gibi satmışlar. Dediğiniz gibi büyük ihtimalle son wizart'ı da iz aldınız :D Aldığım duyuma göre Mosso'nun 2016 modelleri sağlam gelecekmiş. Aralık ayını bekliyoruz bakalım... Hayırlı olsun tekrardan :)

@D. Oğuz benimle ayni boydasiniz, 1.80-1.85 boylara genellikle 57-58 kadro oneriliyor diye biliyorum. sizin ic bacak boyunuz kisa galiba yada mossonun kadrosu farklilik gosteriyo. ic bacak boyumm benim 87, hesapladim 58.28 civari kadro boyu cikiyodu bana.

@Ensar.. 100 mm gidon boğazı ile kullanıyordum, tam geliyordu :) kadro boyunda bir sıkıntı olmamıştı, gayet aero bir pozisyonda durma imkanı veriyordu, tek dezavantajı çok dik duramıyordum. :D

Bu arada Mosso kadronun orta aktarıcıya takılan kelepçenin 34.9 mm çapında olduğunu öğrendik. Konuyu Google'da arayan kişi olur diye doğru bilgi olması açısından yazayım dedim :)

Bu bisikleti alan kişi fiyat/performans olarak en iyi tercihi yapmış olur :harika:

Geri