Scudo Sports

Mosso Wildfire 3,29 MTB'den şehir/hybrid bisiklete doğru

Scudo
Ufak bir spolier :) yeni furç takımı almam ve fazla olan maşa boğazını kesmem lazım :)
Jantlar ne yazıkki şuan değişime gitti yanlış geldiğinden dolayı ama onun dışında gerisini toplamaya başladım :)

image-63395043f5aea67e74136a3d90255686c10015eef7b9be9fbc13a6b1a81f457c-V.jpg

Ve evet gene yanlış gelen maşa rengi sebebi ile o yeşil.. Yapacak birşey yok ama bence çok kötü durmadı yada zaten o renge mecbur kaldığım için öyle düşünüyorum. En kötü ufak bir kaplama ile durumu çözeriz.

Şöyle yandan bir bütün olarak alabilirseniz meraktan patlamayabilirim :D

Sabah 9da başladığım değişim işlemi jantlar haricinde bitti. Şuan deneme sürüşüne çıkıyorum döndüğümde fotolar ve bilgilendirme yapacağım :)

Evet

Selamlar arkadaşlar;
Sürüşümü tamamladım. açıkçası anlatılmazı zor duygular içerisindeyim. kısaca birdaha amartisör mü? HAYIR. bunu demek için 15 km yolda 5 km arazide sürüş yaptım. ne yolda ne arazide düz maşanın bir zorluğunu gördüm. 10 numara 5 yıldız. resimleri toprak arazide çektim. bu arada.DSC_0002.JPG DSC_0006.JPG DSC_0013.JPG DSC_0022.JPG DSC_0028.JPG DSC_0029.JPG DSC_0030.JPG DSC_0032.JPG DSC_0034.JPG
(link)

Ekipman düzeyine gelince kimine göre fazlalık kimene göre gereklilik. Bana göre yüzümde mutluluk.. Gerçekten Altus Acera karışımı setimden çok daha rahat vites geçişleri çok daha sessiz çalışması.. Hafiflik akıcılık.. daha ne isteyeyim.

Tartım bozulmuş tartamadım ama elle rahat hissedilir şekilde hafiflemiş durumda jantlar gelsin hepsi bi arada tartarım artık.

Renk uyumunu katmayıp duruşa bakarsak hoş durmuş beğendim.İleride böyle bir şey yapmak istiyorum maşa ile ilgili :)

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Selamlar ;

Bugün 40km lik bir yola çıktım bakalım tam olarak isteklerime cevap verecek mi diye. bisikleti ilk aldığım gün yaptığım yol ile şuanki durumunda aynı yolu yaptım. gene 15 gün boyunca bisiklet sürmemenin verdiği kondüsyonsuzlıkda var. Ama fark büyük..

Öncesi:

DSC_0510.JPG

Sonrası :

DSC_0034.JPG

tabiki iki aynı yolun performans durumuda var..
öncesi:
1-3.JPG

sonrası :

Screenshot_2015-02-13-13-02-49.JPG

25.2 km ortalama çok iyi bir sonuç aslında. yaklaşık 14 km kadar 33.2 km ortalama ile sürdüm. Açıkçası Tam istediğim ortalamalar 25 ve üstü. Eksik olan Jant takımıda bu işe dahil olunca daha yükseklere çıkabilirim ve bisikletten aldığım haz daha çok olabilir. ve dediğim gibi, yolu hem kondisyonsuz hemde yağmura karşı ilk 13 km sürdüm. bu seviyede bir ortalama çıkması beni hem memnun etti, hem sevindirdi. Yarın gene 10 günlüğüne Türkiye'ye geliyorum gene uzun bir süre uzak kalacağım ama geldiğimde belki jatlarımda gelmiş olur ve artık nihai sonuca ulaşmış oluruz. :)

buda güncel strava bilgisi.
(link)

Şehir/hybrid demişsiniz ama çamura bakılırsa araziden de çıkmamışsınız. :krnz: İyi pedallamalar.

@Ebubekir

Tartma imkanım olmadı tartı bozulmuş. jantlar geldiğinde tartacağım yapacak bişi yok. ama bariz şekilde hafifleme mevcut :) bu arada hakikaten ömürlük oldu artık satmayı düşünmek bile hata olur bu kadar üzerinde emek ve para harcadıktan sonra

@MUSA Ç.

Valla öyle oldu arada sırada araziyede girmek lazım nihayetinde sözde adı MTB :) Aslında tamamen köpeğim yüzünden giriyorum onu koşturacak daha güzel bir yer yok açıkçası :) Öyle olunca hergün en az bi 4-5 km kadar o yollarda sürüyorum Kıbrıs'ta olduğum müddetçe :)

DSC_0011.JPG

Güzel bir bisiklet olmuş.Hayırlısıyla kullanın.Birde kadro boyansa sade olarak Mosso yazılsa fazla renk karışıklığı gider sanki.Bisikletin dağ bisikleti havası da gitmiş olur gibime geliyor.

Şuanki durumda aklımda ön maşaya kaplama yapmak var mosso yazısı kalarak diğer yeşil bölgeleri siyah kaplamak. sanırım biraz toparlar durumu :)

• Beğen
Tepkiler: İck
@Yavuz SOYLU köpeğinizin cinsi ne bu arada. Bisiklet dostu mu? :)

@MUSA Ç.

Golden ve tamemen bisiklet dostu çokda sevimli. normal bi yolda tasması ile 10 km yanımda sorun çıkarmadan koşmuşluğu var :) 4 yaşını bitirmek üzere çocukluğundan beri bisiklet peşinde koşmayı sever :) öyle alıştırdım. hiç yürüyerek gezdirmeye uğraşmıyorum. Çünkü yorulmuyor. evde sorun çıkıyor sonra :)

2013-01-18 15.45.37.jpg

bi terbiyesizlik yapıp dropbar ve sti attırıcı takılır buna :D kendi wildfire ıma düşünmüyor değilim :ssrtcbya:

Uzun soluklu, uğraştırırken de keyif veren bir çalışma olmuş, harika bir makine çıkmış ortaya.Soluksuz okudum tebrikler

@Sinan A.

düşündüm hemde çok düşündüm :) mekanik disk olayına hiç girmek istemediğimden gidonu kısalttım :) ama halen düşünüyorum :) ama bi yandan istemiyorum artık. :)

@fatihbugra

teşekkür ederim :)

@Onur YCL

Evet Gofret :) DHL bugün evimden gelip aldı. (senin bildiğin gibi :) ) biraz öncede mail geldi ve bana yeni ORDER numarası verdi. en kısa zamanda göndereceklerini belirttiler. Araya hafta sonu girdiğinden sanırım pazartesi yollamış olurlar. Artık sonuçlansın istiyorum bende :)

• Beğen
Tepkiler: MrKaranfil
valla bende çok düşündüm hatta açtım specialized in endurance bisikletinden birinin kadro geometrisi bi kaç yerini kontrol ettim büyük oranda tutuyor. zor tutuyorum kendimi dropbar a geçmemek için :D

@Sinan A. bende mossonun bir endurance modeli ile karşılarştırma yaptım. ama Edip dinçerin Kadro geometrisi adlı konusundaki gibi dikkatle inceleyince baya bir fark var gibi geldi. Ama işin özüne döndersek; Mekanik disk olayına hiç girmemek için ben değiştirmedim. Yoksa zaten 10 vitese geçeceğimden vites kollarını değiştirecektim yani zaten masraf yapacaktım. Kısaca mantıklı gelmedi o kadar fazla değişim :)

olurda kısmet olursa 2. bir bisiklet yol bisileti alarak bu düşünceyi uygulayacağım belki 1 sene belki 2 sene ne zaman kısmet olursa :)

Geri