Scudo Sports

Mosso Marine

Arkadaşlar Mosso Marine 20 katlanır bisiklet konusunu 35 yıllık tecrübesi olan Gürsel Akay abim onay verdigi icin ben de kararimi bu yönde kullanacağım

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Yusufclp
Scudo
İnşallah paylasirim buradan ..@yusufclp

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Adem Kaya ben de çok merakediyorum, umarım çok memnun kalırsınız fiyatı çok uygun, kalitesi de öyleyse katlanır isteyenlere çok iyi bir alternatif olacak

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Ben de bu markayı yeni duydum gerçekten de sağlam ve güvenli. Giant gibi dünya çapında bisiklet üreten ithal bir firmaymis Mosso.Tayvan üretimi sanırım. Fiyat ve kalite süper hakikaten.

@Kazuya

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Mosso henüz stoklara gelmemiş Dahon alacağım sanırım Metin bisiklet den

@Adem Kaya ben de metin bisikletten almıştım. 1 adet kalmıştı..Açıkçası 26 jant aldığıma pişmanım. Aldığım fiyattan size verebilirim. Neredeyse hiç süremedim, 9. katta oturduğumdan indir çıkart zor geliyor. 20 jant alıp aracın bagajında muhafaza etsem daha iyi olacak.

• Beğen
Satıcılardan uzak durun satıcıları ve servisi sıkıntılı...

@mehmet aşkın bisikletin servislik işi çok oluyor mu pek bilmiyorum ama decathlonda sormuştum bisikletin her türlü arızasına ordan almamış olsanız bile bakıyorlar.(15-20 tl fln)

• Beğen
Tepkiler: bluedeept
@mekmaster Valla hocam umarım olmaz diyelim. Daha kurulumda doğru dürüst kuracak servis bulamıyorum, hele ki satıcılar tam kepazelik halde. Decathlon kendi satmadığı bisiklete servis hizmetimi veriyormuş? bunu bilmiyordum? acaba ne gibi hizmetler. Ankara decathlonda da geçerlimidir...

• Beğen
Metin bisiklet den Raleigh aldım 20 jant arkadaşlar ..(9taksit *111)

@Adem Kaya Hayırlı olsun hocam, ben de 26 jant aldım umarım arabaya sığar...:)

@mekmaster Arka koltuğa koyuyorum derken, yatırarak mı dikine mi koyuyorsunuz, seleyi neden çıkartıyorsunuz sığmıyor mu...

• Beğen
@mekmaster ben sürekli bagajda tasıyorum. ihtiyacım olduğunda bagajdan çıkartıyorum. bir adet 4 lük alyan ile gidonu tekerlekle paralel hale getirdiğimde çok rahat sığıyor bagaja. Arka koltuk koyup çıkartması sıkıntılı bence koltukları kirletmeside ayrı eziyet oluyor.

bagajdaki hali bu şekilde

Dosyalar

• IMG_20150421_170408.jpg
    IMG_20150421_170408.jpg
    179,4 KB · Okunma: 485
araç sanırım fluence, 530 lt bagaj hacmi var sığması da normal :) @mekmaster arkadaşımız daha önce söylemişti aracı seat cordobaydı sanıyorum, 450-480 lt bagajı var, birazda bagaj kapağı dar, biraz da eşya varsa sığmaması normal....

@mehmet aşkın Arka koltuğa seleyi çıkartmasanız da girer sanırım. @alterno1903 gidonu sürekli oynatmak sıkıntı olmaz mı acaba? @erme1984 bir fluence kadar değil bagaj tabiki :) ama gidonu paralel yaparsam muhtemelen sığacaktır.

ben mosso yu bisikletçide incelemiştim, tek dezavantajı gidonun katlanmaması... belki katlanıyordur ama katlayanacak bir yer görememiştim ben :)

Bu kadar şeyi okuduktan sonra benimde alasım geldi. Bagaja sığmama konusuna gelince Humpert x-act gidon var katlanabilir ama yok işte türkiyede. aliexpresste falan var ama 75$ geçtiği için gümrükte takılabilir. ayrıca 1 ay gibi beklemekte mesele gelmesi için. Buna benzer şekilde katlanır gidon bilen var mı?

arkadaşlar mosso marine fiyat olarak iyi bir bisiklet 26 jant oluşu 3 lü aynakol oluşu bence avantaj . 20 jant küçük katlanır özellikle almak istemiyordum. Tercihim dahon Jack, espresso, yada Tern joe idi. Fiyatları malum çok yüksek. Birkaç operasyonla ucuza onlardan daha akıcı bir bisiklet haline dönüştürebilirsiniz. Daha önce Dahon Jack kullanan biri olarak söylüyorum. bisikletimi şu anki haliyle çok seviyorum.

@CSNV Ebayde aşağıdaki linkte mevcut yaklaşık 63 pounda maloluyor ancak 1 haftada elinde olur diye tahmin ediyorum.

(link)

eşimealmak istiyorum 26 yada 20 arasında kararsız kaldım.decathlon tüm katlanır stoğunu bitirmiş ne zaman geleceği belli değil dediler

Az önce yeni mosso marine mi sattım, fiyatına göre gerçekten iyi bisiklet...

Geri