Scudo Sports

Mosso Marine

Bayilerin tamamının sitelerine girdim. Bu model yok gözüküyor.

Scudo
bisikletçiler nedense katlamalı bisiklet olayına girmiyor, çoğu katlamalı modelleri getirmiyor :(

Yeni Ankara motor 10 gün içerisinde geleceğini söylüyor. Bu 10 gün lafı manidar bence bu biraz daha uzar :)

@Burcuu mossoyu görmeden almamak gerek bence. ben kalite olarak change folding bike ı baya beğendim ama çok pahalı maalesef

Arkadaşlar mosso marine 26 inç almış bulunmaktayım. Pek fazla süremedim ama katlanması çok kaliteli olmuş diyebilirim. image.jpg

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. nereden, ne kadara aldınız, bisiklet hakkındaki genel izlenimleriniz nelerdir bekliyoruz artık.

Çok teşekkür ederim. Metin bisikletten liste fiyatı 740 tl ye aldım. İki adet çamurlukla 780 e geldi. Nakit ödeyince 700 den verdiler...mağazaya bugün gelmiş, sahibi bile liste fiyatını görünce inanamadı sistemden fln kontrol etti :)) çok doğru tercih fiyat olarak dedi..
Bisikletin bu rengi gelmişti sadece. Katlanma mekanizması çok hoş. Ayrıca selesi çok rahat ayarlanabiliyor. Benim için en önemlisi araca sığmasıydı, koltuklar katlanmadan arka koltuğa rahatça girdi. ;) bagajım çok büyük olmadığından giremedi ne yazıkki. Ağırlık olarak güzel. Tilt 700 ile aynı ağırlık hissini verdi açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: mektupla
ağırlık bilgisi gerçekten yazıldığı gibiyse arkadaşım da düşünüyor almayı umarım piyasaya çıkar bol miktarda.

bu bisiklet tam bir fiyat-performans ürünü gibi görünüyor. 26" katlanır düşünenler mutlaka bakmalı bence.

• Beğen
Tepkiler: mektupla
Hayırlı olsun gule gule bin arkadaş iyi bir tercih olmuş...

@mekmaster Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Rengi güzel bence.Birkaç fotoğraf daha çekip gönderebilirmisin.Katlanma mekanizmasının yakınından çekilmiş foto olursa iyi olur.

Resimde gözüktüğünden daha güzelmiş hayırlı olsun. Darısı başıma
Benim merak ettiğim valiz gibi çekip götürülebiliyor mu ?

Teşekkür ederim.Darısı başınıza.Arkadaşlar, Bugün detaylı fotoğraflarını atarım. Valiz gibi çekip götürebiliyorsunuz evet. Selesi fln da çıkıyor. Bence 26 jant olarak en önemli özelliklerinden biri de, disk fren sisteminin olması. Ön teker rahatlıkla çıkıyor ve hakikaten çok daha az yer kaplıyor. Katlanma mekanizmasında ekstra bir emniyet var gibi. Ben çok beğendim, normal bisiklet fiyatına katlanır aldım üstelik çok hafif.

Güle güle kullanın.. :)

20inç olanını yakından inceleme fırsatı bulan oldu mu acaba, o nasıldır bilgi verebilecek olan arkadaş var mı?

evet 20 inc olanını merak ediyoruz inceleme şansı olan oldu mu? ayrıca @mekmaster birşey sorucam arabanın bagajına sığmadı dedin, araba neydi?

@erme1984 aracım seat cordoba sedan.(2001 model) açıkçası 2 cm elcik fazla kaldı sadece. Mesela bir fluence bagaja çok kolay girer. Biz de seleyi çıkartıp bisikleti ters şekilde (ön tekeri çıkarmadan) arka koltuğa koyduk. Çok rahat sığdı bu sefer. Bu bile bana yetecektir. Benim katlanır alma sebebim de, arabayla bir ormanlık alana ya da sahile gidip sürmekti. Evim de bu tip yerlere uzak olduğundan katlanır ihtiyaç olmuştu. Ayrıca evde de çok az yer kaplıyor. Arabaya koyup fotoğraf çekerim sizin için.

@Ankara_84 ilginç bir katlama şekli gerçekten ama pek pratik gelmedi bana.
@mekmaster güle güle kullanın çok güzel bence bisikletiniz, rengi de öyle. Keyifli pedallamalar :)
Adamın listeden fiyat kontrolü yapması komik olmuş :harika:

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
@mekmaster bisikletinizin rengini tam seçemedim. Füme üzeri turuncu mu ?
Bende sahibinden de buldum 740 TL ( word kart'a 50 TL puan + 9 taksit ) ürün ellerinde var
yalnız kadro siyah renk üzeri yeşil yada turuncu imiş.
Ben siyah renk kadro istemiyorum başka renk seçenekleri varmıdır acaba Metin Bisiklette

Geri