Mosso da yeni ürün (yol bisikleti) neden gelmiyor?
Aslında eskisi gibi Tayvan'dan orijinal Mosso yol bisikletleri getirilse kodaman markalara iyi bir alternatif olur, iş yapar.Bence satışlar ağırlıklı olarak düşük seviye trekking'lerde toplandığından, belli bir seviyenin üstünde yol modeli arayanlar da genelde başka markalara baktığından yeni model getirmiyorlardır. (link)'ler bile tek tük bulunuyor piyasada. MTB ve katlanırda bile öne çıkamadılar. Gravel zaten kayıp. Bence zaten Ümit modelleriyle sürümden kazanmak yetiyordur, Mosso hobi gibidir.
Ben jelli kılıf denedim yine pek rahat edemedim şahsen. Yeni bir sele aldım şimdi mutluyum.İlginize teşekkür ediyorum.
Sele aynı mı bilmiyorum ama eğer rahatsı ederse değişim mi yoksa silikon kılıf gibi bir şey mi daha iyi olur acaba?
Aslında eskisi gibi Tayvan'dan orijinal Mosso yol bisikletleri getirilse kodaman markalara iyi bir alternatif olur, iş yapar.
Ümit bisiklet genelde orijinal Tayvan malı Mosso getirmek yerine farklı yerden aldığı (mesela Çin) kadrolara Mosso logosu damgalayarak ya da hazır şekilde ürettirerek ülkemiz pazarında montajlayıp satıyor ki genelde bu bisikletler vasatı geçemiyor.
Bunları da ancak yeni başlayan, düşük bütçeli, hobi kullanıcıları tercih ediyor.
Nerede o eski orijinal alüminyum TCA'lar, karbon CB'ler ... mazide kaldı hepsi.
Geçen hafta mosso 2330 aldım. Deore falan filan diye biraz tav olmuştum. Ama forumda kadronun Mosso olmadığını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Sonbahara girerken çuvalla para verdik zaten. Mosso marka bisiklette Mosso kadro yoksa o zaman Deore diye de ne idüğü belirsiz birşey mi var şimdi vitesle frende?
Çin malı kadrolar da fena değil, genel olarak sorun çıkarmıyorlar, boya konusunda sıkıntı olabiliyor ancak orijinal Mosso kadrolar Ar-Ge yapılarak daha iyi işçilikle üretiliyor.Geçen hafta mosso 2330 aldım. Deore falan filan diye biraz tav olmuştum. Ama forumda kadronun Mosso olmadığını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Sonbahara girerken çuvalla para verdik zaten. Mosso marka bisiklette Mosso kadro yoksa o zaman Deore diye de ne idüğü belirsiz birşey mi var şimdi vitesle frende?
2 yıl kadar Claris setli Mosso Cavalier yol bisikleti kullandım.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Zaten Giant, Trek gibi üst seviye markaları falan alacak gücüm yok da, Mosso yazınca da Mosso olmasını beklerdim. Herhalde kadro modeli verilmemesinden huylanmam gerekiyordu. Orijinal Mosso'ya ait bisiklet detaylarına baktım şimdi. Aşağıya benim bisikletin özellikleri ile yan yana eklemeye çalıştım. Orijinal sitede hakikaten kadronun maşanın falan modelini yazmış adamlar. Benim bisiklette model falan yok. Buradan uyanmak gerekiyormuş demek ki.
Neyse, çok değerli bir bilgi oldu benim için. Tabi bütçe meselesi, bu bütçeyle yine markalı kadrolu birşey alamazdım herhalde.
Yazdıklarınız biraz içimi rahatlattı. Bisikleti kullanıp zevkini çıkaracağım artık.
310535 dosyayı görüntüle
Ben de Çin üretimi kadrolar getirdiğini düşünüyorum. Alüminyum kadrolarda kaynak hataları var.
Pürüzsüz, kaynak izleri silinmiş kadrolar değiller zaten. Estetik olarak kötü görünüyorlar.
2.el satılık olan bir bisiklette denk gelen 2 foto ve benim eski bisikletimden 2 foto yükledim. Aynı yer, aynı görüntü. Yapısal olarak yada dayanıklılık olarak bir sorun teşkil etmez belki ama estetik olarak malesef.
Bisiklette çok güzel full grx set vardı ama o da ruble aynakol uyumsuzmuş, zamanında forumdan bilgilendirmişti Spartiat hocam.
Edit: Foruma foto yüklemede sorun var
Edit: Bu arada, hala en sevdiğim bisiklet 2016 yılında satın aldığım Mosso Marine 26 2d. Bugün oğlum ben kullanmayacağım deyince fırsattan istifade 5 - 6 km kadar yol yaptım, özlemişim.
Aero olmayan Cavalier'i kastettiğinizi düşünerek söyleyecek olursam, 34-50T aynakol, 11-28T ruble oranı vardır.arkadaşlar merhaba mosso cavalier claris kullanıyorum yokuşlarda biraz zorluyor dişli değiştirmem önerildi bu konu hakkında bana fikir verebilecek var mı acaba ?
aslında hiç aklıma gelmemişti daha önce yokuşları seviyordum son 3 aydır bir grupla sürüyoruz güzel gidiyordu ben iş yüzünden 1 ay ara vermek zorunda kaldım geçen bir sürüş yaptık yokuşta ben öldüm beni beklemek zorunda kaldılar yokuşta en kötüsü benim bisikletimdi ondan mı kaynaklı ara verdim diye mi kaynaklı onu bilmiyorumAero olmayan Cavalier'i kastettiğinizi düşünerek söyleyecek olursam, 34-50T aynakol, 11-28T ruble oranı vardır.
2 yıl çok severek kullandım. İlk başlarda rubledeki en büyük dişli olan 28T beni çok zorlasa da sonrasında kondisyonum arttıkça zorlanmamaya başladım.
Kondisyon düşük olduğunda evet, insan daha büyük dişli olan 30-32 ya da 34'e geçmeyi düşünüyor ama dediğim gibi zamanla kondisyon artıp bacaklar güçlendikçe yokuşlar bana mısın demiyor(Babadağ tırmanışı gibi ölümcül eğimli uzun rampalar hariç).
Rampalarda en düşük viteste yüksek kadans yapmaya bakın. Nefesinizi iyi kullanın. Rampaya çıkmadan su takviyenizi alın.
Değişim için biraz daha sabredin derim.
Karbon Trek Ultegra ve Merida Reacto 400 Tiagra ile birlikte sürdüğümüzde düz yolda ve yokuş aşağı inerken Cavalier şaşırtıcı derecede diğerlerinden daha akıcı ve daha atikti, en ucuz bisiklet seninki olmasına rağmen Cavalier nasıl olur da bizim bisikletlerden daha hızlı şeklinde bir çok tepki aldım.aslında hiç aklıma gelmemişti daha önce yokuşları seviyordum son 3 aydır bir grupla sürüyoruz güzel gidiyordu ben iş yüzünden 1 ay ara vermek zorunda kaldım geçen bir sürüş yaptık yokuşta ben öldüm beni beklemek zorunda kaldılar yokuşta en kötüsü benim bisikletimdi ondan mı kaynaklı ara verdim diye mi kaynaklı onu bilmiyorum