Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Noroimusha

@Hakan Ergülaydın bisiklet güvenilirdir.aynı zamanda sedona,merida,dahon gibi markaların aralarında bulunduğu geniş bir bayilik ağı var.sıkıntı yaşamazsınız diye umuyorum.

Scudo
@vanhelcing sağol yarın bende ist.daki bayilere sorarım.peki amortisörlü derken hangi amortisörlü modeller gelmiş.770tb3 deore gelmişmi.

blackedition hakkında düşünceleriniz nedir peki?

@vanhelcing Model yılları farklı 1721 2017, 1821 2018 model. İlk 2 hane model yılı, son 2 hane vites sayısı oluyor.

@Knight Rider O konuyu biliyorum. Sanırsam 2018 modellerde kablolar kadrodan geçirilmiş ve direksiyon boğazı ayarlanabilir olmuş sanırsam?

Dağlık bir yerde hidrolik fren mi v fren mi tercih edersiniz
Ben v fren alacaktım bisikletçi ısrarla hidrolik almalısın diyor.Sorun çıkarırsa servisi yok dedim .Hiç sorun çıkarana rastlamadim dedi

@mathsiklet70Dağın derecesine bağli. Oyle ufak tekek yükseltiyse v yeterli ama dağ bisikletçileri hidrolik tercih eder sebebi de islak ve çamur da v nin performansı düşer.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mathsiklet70V fren yeterli hocam gayet. Hidrolik sadece fazlafan konfor sağlar.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba arkadaşlar
bir şey soracağım.Türkiyede satılan mosso'lar yerli üretimmi.youtube de yapılan bir bisiklet ile ilgili söyleşide sanki mosso'dan yerli üretimmiş gibi bahsedildi.aynı bianchide olduğu gibi mossolar da isim hakkı alınıp Türkiyede mi üretiliyor.orjinal sitesinde başta legarde olmak üzere bir çok model yok.örnek olarak 770tb3 ün sadece kadrosu var.ama bisikletin kendisi yok.

Merhaba arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra bende bir mosso alıp aranıza katılıyorum işallah. Mosso legarda 1821 msm v siparişim kargoda yarın ulaşır elime umarım sabırsızlıkla beklemekteyim.

Evet arkadaşlar bende dün itibariyle 1824 msm v fren modelini aldım. Bir sorum olacak lastikler 622x37 diyor. İç lastik setini nasıl almam lazım, bu ölçüler sanki biraz standart dışı değil mi ?

Geri