Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

İyi akşamlar arkadaşlar
Bisiklet dünyasına mosso 2671 TB DEORE ile yeni katıldım. Uzun araştırmalar sonucu bu modelde karar kıldım ve
bugun siparişimi verdim hafta içinde elimde olur sanırım.
deneyimlerimi sizlerle paylaşırım
(link)

Scudo
Arkadaşlar merhaba bugün itibari ile legarda 1524 sahibiyim 15 yıl ardan sonra ilk defa bisiklete biniyorum ürün hakkında. Ve aksesuarlar hakkında fikirlerinizi bekliyorun

Merhaba arkadaşlar az önce Mosso xc980 acera siparişi verdim daha elime ulaşmadı ilk bisikletim olcak baya araştırdım en cazip gelen buydu sizinde bi yorumunuzu alıyım istedim sizce tercihim nasıl ???

Kötü bir şaka yapayım dedim :) Ben de bisiklet alırken hâliyle çok araştırmıştım, bu tarz şeylere epeyce maruz kaldım da hıncımı sizden alayım dedim :) Kızdıysanız kusurabakmayın. Bisikletiniz gayet iyi. Hayırlı-uğurlu olsun şimdiden. Fotoğrafları beklerim.

Teşekkür ederim Bugün ilk sürüşümü gerçekleştirdim heyecandan aklıma gelmedi ilk fırsatta resimleri atıcam

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
ben baya fransız kaldım ya yeni bisikleti neden tamir ettiriyosunuz hadi far kask suluk falan extra masraf onu anladımda ??? bende bisikleti yeni aldım aksesuarları dışında bişey yaptırmam gerekiyosa diye soruyorum

Bende yeni bisiklet alıyorum ve tecrübem yok . buradan arkadaşlardan ogrendigim kadarıyla aydınlatıcı eldiven kask çantalar suluk yol bilgisyarı pompa yama iç lastik levye alyan takımı gözlük paça tutucu bisiklet ayakligi(sehpa) bunlar alındı ve son olarak inşaat sektöründe çalıştığım için baya toz olabilir diye bisiklet örtüsü almak istiyorum . bir tek bu konuda fikrim yok . uygun bir öneriye açığım :))

• Beğen
Tepkiler: Helen
Daha bakım setim yok onu da arastirip almak istiyorum . bilgim olmadığı için araştırarak karar vermek istiyorum . bahsettiğim aparat ve aletler in yarısını aldım yarısı da kargoda 1-2 haftaya gelir . yarın da kısmet olursa bisikletimi almaya gidiyorum. Metrobüs ile geri döneceği heyecan doruklarda :)) mosso ya değer diye düşünüyorum :)

@picoballa

kask +eldiven +gözlük+ pompa+ arka ışık + ön ışık+ bisiklet kiliti +yama seti ve isteğe bağlı çakı alyan anahtar seti tavsiyemdir arkadaşım..

ya bisiklet kilidi kısmı biraz sıkıntılı nasıl bi kilit almak lazım hangisi daha güvenli olur acaba zincirmi çelik tel olanlardanmı

Zincir veya u kilit bide abus bordo var tel olanları tavsiye etmiyorum

Geri