Scudo Sports

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@enqinHLC pahalı olmasının nedeni furç setinin fsa gidonun xlc lastiklerin mıchelın gidon bandı xlc o yüzden pahalı yapmışlar. kadro renklendirme açısından güzel sade. fakat benim dikkatimi çeken benim bisikletin orta göbek hariç diğer yerlerinde kaynak izi yok. bianchide kaynak olduğu belli oluyor.ama benim mossoda kaynak yeri belli olmuyor sanki karbon kadro gibi.

Scudo
@enes dökmen grupsetlerin iyi olma dereceleri harici çok detaylı bilgi sahibi olmadığımdan dolayı fiyatı yüksek diye söyledim. Dediğiniz parçalarında marka değerlerinin yüksek olduğunu biliyorum ve fiyatta tercihe göre alınabilir düzeydeymiş.

Kaynak konusunda görsellik tabiki temiz olmasından yana fakat bir çok yerde temizlenmiş kaynakların mukavemeti düşürdüğü okumuştum. Mosso gibi kadro üreticisinin bu konuda tabiki tecrübesi çok farklıdır o yüzden çoğu firmanın insiyatifine ve üretim teknolojisine göre işlem yaptığını söyleyebiliriz. Nitekim bende görselliğe önem verdiğim için temiz kaynaklı kadroyu tercih ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
merhabalar facebook mosso bisiklet grubuna gelmek istermisiniz?
(link)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Konuyla ilgisiz olacak fakat benim düldül satılık :p mosso iyi bir marka model yükseltirken eğer param yeterse cavalier almayı düşünüyorum.

@enes dökmen
Teşekkür ederim azizim pek faal değilim facebook da ama şifremi hatırlar isem gelirim linkini atabilirmisiniz

Herkese selamlar bende legarda 1521 msm ile aranıza uzun araştırma sonucu katılmış bulunuyorum.:)

@idrisarici rica etsem çamurlukların markasını verirmisiniz bende araştırıyorum teşekkürler

Herkese selam , iki sorum olacak arkadaşlar . carraro ve kron modellerine baksam da mosso modelini beğendim . 1521 -1524 -1621 -1624 msm lerden birini almayı düşünüyorum . yeni sezon eski sezon bisikletler için ve bir de 21 -24 vites hakkında yorumlarınızı rica ederim :) 10 gün sonra araniza katılacak arkadaşınıza yardımı esirgemeyin :)

Arkadaslar merhaba bisiklet olayında yeniyim 180cm 90 kiloyum max 900tl butcem var mosso legard 1621 sizce nasıl

Selam yunusyildiz34 2.El düzgün bisey denk getirmeye çalış ben 3 4 hafta araştırdım sonunda 900 tl ye üzerinde 250 tl lik teçhizatıyla mosso 771 aldım işe gelip gidiyorum tavsiye ederim, o paraya legarda 1427 bile alırsın temiz

Öncelikle Tarikİzmir35 bey cevabınız için teşekkür ederim taksitli bir şekilde almak istiyorum sizin onerebileceginiz farkli bir nisiklet var mi sehir bisikleti olarak

Ustad uzman degilim ama deneyimlerimi paylasabilirim bence bisiklet isi kiyafet gibi denemeden icine sinmeden alma ve kadro boyunu kesinlikle saticilara sorma, kendin hesapla bana 2. 3 yerde buyuk kadro satmaya kalmislardi buyuk yada sana cok ufak kadro boyu secersen buyuk sikinti yasarsin ben bisiklet kalitesi bakimindan mosso legarda serisi veya carraro 227 327 veya 224 onerebilirim fakat bircok arkadasim salcano bianchi den hoalanmiyordu bir bildikleri vadir. Hatta berberim salcano alip 500 τl masraf etmis hatta adam edemedigi icin satmisti son olarakta herkezi uzman sanip fazla onemseme zira bu alemde mosso elde kalan kadrolardan bisiklet yapiyor diyen uzman arkasalar da var :)

Teşekkür ederim Tarikİzmir35 benim aklımda mosso legarda 1624 carraro sportive 224 ve sedona 300 modelleri var ama hangisi daha iyidir pek fikrim yok

• Beğen
Tepkiler: detone33
Bisiklete yeni başladım ve tercihimi Mosso Wildfire XRace 27,50 den yana kullandım.Tercih etmemdeki ilk sebep kadronun diğer bisikletlere göre daha iri durmasıydı.Kilolu olduğumdan altımda minicik iki tekerli bir aletle çok da komik durmak istemedim.Kadro ve malzeme kalitesi olarak kesin konuşamayacağım.Ancak başlangıç seviyesi için bana oldukça yeterli bir bisiklet gibi geldi.Kilitli maşa ile sarsıntıları çok fazla hissetmiyorsunuz.Hidrolik fren sistemi güzel ve ses yapmiyor.Üzerindeki CST marka lastikler oldukça kalitesiz gibi.Bir süre kullanıp sonrasında daha kaliteli bir lastik seçimi yapacağım.Ancak kilodan dolayı lastiklere çok fazla baskı olup dişlerin ömrünü çabuk bitireceğinden dolayı Schwalbe gibi üst düzey ve pahalı bir ürüne yönelmeyeceğim.Kadroda çift suluk takma yeri mevcut.Elcikler biraz rahatsızlık verdi.Elime göre biraz küçük kalıp avuç içlerimi az da olsa acıttı.Sele biraz küçük kaldığından dolayı jel destekli olan daha konforlu bir sele ile değiştirdim.Ancak orjinal seleyi de aldım zira kilodan biraz verebilirsek onu kullanacağım.Ancak belirttiğim gibi başlangıç seviyesi için kesinlikle tercih edilebilir ve sağlam bir bisiklet.

20160208_213400.jpg mosso-wildfire-hyd-29-jant-bisiklet-2016-model.jpg

Bisiklete yeni başladım ve tercihimi Mosso Wildfire XRace 27,50 den yana kullandım.Tercih etmemdeki ilk sebep kadronun diğer bisikletlere göre daha iri durmasıydı.Kilolu olduğumdan altımda minicik iki tekerli bir aletle çok da komik durmak istemedim.Kadro ve malzeme kalitesi olarak kesin konuşamayacağım.Ancak başlangıç seviyesi için bana oldukça yeterli bir bisiklet gibi geldi.Kilitli maşa ile sarsıntıları çok fazla hissetmiyorsunuz.Hidrolik fren sistemi güzel ve ses yapmiyor.Üzerindeki CST marka lastikler oldukça kalitesiz gibi.Bir süre kullanıp sonrasında daha kaliteli bir lastik seçimi yapacağım.Ancak kilodan dolayı lastiklere çok fazla baskı olup dişlerin ömrünü çabuk bitireceğinden dolayı Schwalbe gibi üst düzey ve pahalı bir ürüne yönelmeyeceğim.Kadroda çift suluk takma yeri mevcut.Elcikler biraz rahatsızlık verdi.Elime göre biraz küçük kalıp avuç içlerimi az da olsa acıttı.Sele biraz küçük kaldığından dolayı jel destekli olan daha konforlu bir sele ile değiştirdim.Ancak orjinal seleyi de aldım zira kilodan biraz verebilirsek onu kullanacağım.Ancak belirttiğim gibi başlangıç seviyesi için kesinlikle tercih edilebilir ve sağlam bir bisiklet.

20160208_213400.jpg

Dosyalar

• mosso-wildfire-hyd-29-jant-bisiklet-2016-model.jpg
    mosso-wildfire-hyd-29-jant-bisiklet-2016-model.jpg
    7,4 KB · Okunma: 27
Geri