@Buraktasci
Satici elindeki en cok kar getireni satmaya bakar genelde. Mosso Taiwan'li kadro ureticisi firmadir. Maşa, gidon vb. parcalarda uretir. Fiyat performans urunu olarak iyidir. Bilinen kadro kalitesi ile su anda uygun fiyatli bisikletler arasinda en mantikli seceneklerden biridir.
Bisikletlerin donanimina gelirsek fiyat segmentine gore hemen her marka birbirine yakin shimano/sram donanimlar kullaniyor.
Bunlarin montaji duzgun yapilmazsa, bakimi ihmal edilirse hepsi ses yapabilir. Kilo ayirt etmez ses yapmak icin
Mosso'yu merak eden varsa bu firmanin kendi orjinal sitesi:
(link)
(link)
Karbon, titanyum, aluminyum her turlu kadro uretirler! Zaman zaman bilinen markalar icin fason uretim yaparlar. Bir yerde Bianchi'nin 90'larda cikardigi bir modelin kadrosunda Mosso damgasi vardi mesela ama hangi model nerde okumustum hatirlamiyorum.
Mosso Turkiye'nin derdi ise distrubutor Umit Bisikletin musteri memnuniyetindeki ve servis agindaki kalitesizligi genellikle.
Tabi bu memnuniyetsizlik Turkiye'deki pek cok marka ve servis icinde soz konusu.
Icinize hangisi sindiyse onu alin kisacasi. Severek bineceginiz bisiklet sizi mutlu eder sonucta