Şenol U.
Aktif Üye
- Tepki
- 571
- İsim
- Şenol Ustabaş
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Evet güzel olmuş. Peki alın borusunun alt tarafı ile maşa arasinda bir boşluk var, o boşluk neden oluştu?- Mosso M5L düz maşaya (840 gr) geçişten sonraki görsel.
Daha önce bisikletin üstünde
(Rockshox XC 30 maşa 2.4 kg) vardı.
Açılarda ve pedal yüksekliğinde sıkıntılı bir durum oluşmadı.
Böyle bir değişim düşünenlerin bilgisine.Kolay gelsin.
Ben de mosso legarda süspansiyonlu maşayı düz maşa ile değiştirmek istiyorum da ne kadara mal oldu size ?- Mosso M5L düz maşaya (840 gr) geçişten sonraki görsel.
Daha önce bisikletin üstünde
(Rockshox XC 30 maşa 2.4 kg) vardı.
Açılarda ve pedal yüksekliğinde sıkıntılı bir durum oluşmadı.
Böyle bir değişim düşünenlerin bilgisine.Kolay gelsin.
Selam arkadaşlar muhtemelen daha önce sorulup cevabı verilmiştir ama benim araştırdığım kadarıyla göremedim. Benim bisikletim Legarda 1821 MSM H 16 inç kadro. Dış lastik fabrikanın taktığı mitas 37-622 (700x35C) yazıyor üzerinde. Şimdi bu 27,5 jant mı? 28 jant mı? İç lastik aldım 37/47-622 kimi olur diyor kimi olmaz diyor resmini koyuyorum vallahi 29 jant almadığıma pişman oldum 😁 Cevap yazarsanız çok sevinirim ☺
Hocam çok ama çok teşekkür ederim. O kadar internette araştırdım, formumuzda aradım ama bu kadar sade ve bu kadar net cevap bulamamıştım ☺️ Bilmediğim bilgileride extra öğrenmiş oldum sayenizde Allah razı olsun 🤲Jant 28" Starrims J19SZ (ETRTO değeri 19-622).
Dış lastik olarak 28-622'den 47-622'ye kadar tüm lastikler olur.
Dış lastik 37-622 olduğu için iç lastik olarak XX/YY-622 iç lastiklerde XX≤37≤YY olduğu sürece olur.
Dolayısıyla o iç lastik olur.
Merhaba arkadaşlar ben de mosso legarde 2127 msm bisiklet aldım. Serviste kurdular o an binemedim direk arabaya koydum. Eve geldim gidonun oynadığını gördüm servise götürme işi çok yorucu. Bunu sıkmam mı gerekiyor yoksa böyle boşluk var gibi mi olacak
gidon aşağı yukarı oynuyorsa gidon boğazının alt tarafında vida var onu sıkın. benimki de öyleydi aldığımda.Merhaba arkadaşlar ben de mosso legarde 2127 msm bisiklet aldım. Serviste kurdular o an binemedim direk arabaya koydum. Eve geldim gidonun oynadığını gördüm servise götürme işi çok yorucu. Bunu sıkmam mı gerekiyor yoksa böyle boşluk var gibi mi olacak
gidon aşağı yukarı oynuyorsa gidon boğazının alt tarafında vida var onu sıkın. benimki de öyleydi aldığımda.
Deneyeceğim alt tarafına bakmamıştım. Çok teşekkür ederimgidon aşağı yukarı oynuyorsa gidon boğazının alt tarafında vida var onu sıkın. benimki de öyleydi aldığımda.
Çok teşekkürler sorun çözüldü alttaki vidayı alyanla sıktım füzeldi. Servisin sıkmaması çok ilginçgidon aşağı yukarı oynuyorsa gidon boğazının alt tarafında vida var onu sıkın. benimki de öyleydi aldığımda.
Merhaba,
Bulabilirsem Mosso Legarda 2127 MSM H veya MDM H almayı düşünüyorum. Düz maşa ile amortisör arasında kararsızım ancak zaten bulunamadığı için hangisini bulursam onu alacağım gibi görünüyor.
Boyum 1,81 - iç bacak ölçüm 84cm. Trekking bisikletlerde 0,63 ile çarpılması gerektiği söyleniyor, bu durumda trekking bisikletlerde bakmam gereken kadro (52.9) 54 mü olmalı yoksa 56 mı olmalı? Bunu hem Mosso Legarda için hem de genel olarak trekking bisikletleri için soruyorum. Deneme şansım maalesef yok, internetten sipariş vereceğim. Mosso Legarda bulamazsam düşündüğüm diğer seçenek Bisan TRX8600 Altus.
Teşekkürler.
Mosso Legarda'da 41, 46, 51, 56 kadro var. 54-56 arasında kalıyorsanız zaten tek seçeneğiniz 56. Legarda 21xx'ler kolay bulunuyor, 22xx'ler henüz yaygınlaşmadı. Renk değişiklikleri dışında bir farkları yok.
Teşekkür ederim.
Belirttiğim ölçülerde 84cm *0,63 52.92 çıkıyor. Bu durumda 51 kadro düşünmek mi daha doğru olur 56 mı?