amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.814
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bütçeniz bu kadarsa güzel tercih. Arttırırım derseniz 2027 tavsiye ederim.Burada konuyu fazla dağıtmak istemiyorum ama bisiklet almak uzun zamandır aklımda iken bir hastalık geçirmem üzerine yapabileceğim aktivite olarak elimde sadece yürüyüş yüzme ve bisiklet kaldığı için bisiklet konusu benim için hobi veya spordan ziyade bir sağlık unsuru oldu bu sebeple daha çok şehir içinde olmak üzere mosso legarda 2021 msm v almaya karar verdim sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim kararımın doğru veya yanlış olması ile ilgili ve kullanım ile ilgili önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim bisiklet konusunda fazlaca bilgiye ihtiyacım var.
Bunu demeyecektiniz, birazdan "Düz maşa müdahale timi konuya dahil olacaktır"Maşa olmayan mdm almak yerine 2024 msm v alsam dezavantaj yaşar mıyım?
Kullanılır fakat lastikler etkilenir.Mosso legarda 2021 msm v modelini almak üzereyim kafamda tek soru işareti kaldı o da çok ağır olmamak koşulu ile patika veya toprak yolda kullanılabilir bir bisiklet mi bu genel anlamda şehir içi kullanacağım ama ara sıra bu tarz yollarda da kullanmak istiyorum bu bisiklet bozuk yollara, toprak yollara ve çok bozuk olmayan patikalara uygun mudur?