Ben kullanıyorum fiyatına göre en iyi bisiklet bana göre.Merhaba. Mosso bisiklet almaya karar verdim sizin de görüşlerinizi almak isterim. Legarda 2027 MSM H modelini seçeceğim büyük ihtimalle. MTB almak yerine bu tarz hibrit tercih ettim. Siz ne dersiniz? Pişman etmeyeceğini düşünüyorum.
Hocam merhaba, benim boyum 170, iç bacak genişliğim 72-75 arasında. Sizin Legarda kadro boyu kaç acaba onu merak ettim. Ben 46 kadro alsam sorun olur mu yoksa 51 mi alayım tam denkleştiremedim. Bir de jant ebatı kaç inç geliyor? Burada Mosso bayisi olmadığı için sipariş edeceğim ondan sordum.Ben kullanıyorum fiyatına göre en iyi bisiklet bana göre.
51 iyidir.Hocam merhaba, benim boyum 170, iç bacak genişliğim 72-75 arasında. Sizin Legarda kadro boyu kaç acaba onu merak ettim. Ben 46 kadro alsam sorun olur mu yoksa 51 mi alayım tam denkleştiremedim. Bir de jant ebatı kaç inç geliyor? Burada Mosso bayisi olmadığı için sipariş edeceğim ondan sordum.
46 tavsiye ederim, 51 büyük gelecektir. 1.90 lik arkadaşım 51 kadro kullanıyordu, hoş ona da küçük geliyordu(56 kadro kullanması lazımdı.) Size 46 kadro uygun olacaktır diye düşünüyorum.Hocam merhaba, benim boyum 170, iç bacak genişliğim 72-75 arasında. Sizin Legarda kadro boyu kaç acaba onu merak ettim. Ben 46 kadro alsam sorun olur mu yoksa 51 mi alayım tam denkleştiremedim. Bir de jant ebatı kaç inç geliyor? Burada Mosso bayisi olmadığı için sipariş edeceğim ondan sordum.
Arkadaşım merhaba,Hocam merhaba, benim boyum 170, iç bacak genişliğim 72-75 arasında. Sizin Legarda kadro boyu kaç acaba onu merak ettim. Ben 46 kadro alsam sorun olur mu yoksa 51 mi alayım tam denkleştiremedim. Bir de jant ebatı kaç inç geliyor? Burada Mosso bayisi olmadığı için sipariş edeceğim ondan sordum.
Ben 1.76 boyumla istanbulda iyi bir bayide deneyerek 46 aldım. Uzanma mesafesi konfor açısından önemli. Kendinize çok büyük alırsanız eziyete döner diye düşünüyorum.Ben kullanıyorum fiyatına göre en iyi bisiklet bana göre.
Servis konusunda Kırıkkale de kurdurmustuk 2 sene önce para vermeden. Zaten kurulum kuponu alıyor kuran yer, parasını mosso dan tahsil ediyor sonradan.Mosso Legarda 2021 MDM H model bisikletimi internetten sipariş verdim ve şu an yolda. Kurulum ile ilgili İzmir'de ücretsiz kurulum yapan yetkili/teknik servis var mıdır? Araştırmalarıma göre 2 tane gözüküyor 1- Sundu 2- Bisiklet.com. 2. seçenek benim oturduğum yerde ve az çok konuştuğumuz kişiler, kendilerine dışarıdan bisiklet alsam kurulumunu yapar mısınız diye sorduğumda 50TL dediler. Yani bunlar Mosso yetkili servis değil demek mi? :-D
Bu bisikleti ben kullandım. Ağır bir bisiklet 15 kg civarı ağırlığı olması lazım. Katlanır mekanizması ses yapıyor yolda gacır gucur bisiklet esnedikçe. Vites geçişleri vs sorunsuz. 6 ay kadar kullanıp sattım.Selamlar Mosso kullanıcıları , buraya sormayı uygun gördüm umarım bilgi ve fikir sahibi arkadaşlar vardır.
Mevcut Triban 500 yol bisikletim var ve memnunum şükür ama dağ bisikleti tadını arıyorum zaman zaman ve çok da yer kaplamasın istiyorum. Zira büyük ihtimal ile hafta içi ofiste duracak ve öğlenleri 20-30dk bineceğim köy-hafif arazide , olursa hafta sonu dağ patika falan hatta eşime de uygun olsun diyerek ;
Mosso Marine 26 2D katlanır bisiklet bakıyorum uzun süredir ve sanki tam istediklerimin ortasında duruyor gibi. Bu bisikleti kullanan ve artı / eksi yönlerini belirtebilecek arkadaşlar var ise çok sevinirim. Hatta Antalya 'da satıcısını da buldum örneğin:
(link)
![]()
Hocam merhaba, benim boyum 170, iç bacak genişliğim 72-75 arasında. Sizin Legarda kadro boyu kaç acaba onu merak ettim. Ben 46 kadro alsam sorun olur mu yoksa 51 mi alayım tam denkleştiremedim. Bir de jant ebatı kaç inç geliyor? Burada Mosso bayisi olmadığı için sipariş edeceğim ondan sordum.