Scudo Sports

Moraliniz bozulmasın ama...

Scudo
Benimki Finlandiya'ymış. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Kendi fabrikasında üretilmiş benimki sanırım şanslıyım :) Yalnız Nokia marka telefonların zaten Finlandiya malı olduğunu biliyorum yani son iki şık Nokia için aynı anlama geliyor olabilir..

benim 02 samsung m620(araplar üretmiş benim teli)

@Tech. Türk

Tamamda bu durumda orjinal fabrikası hangisi oluyor? Macaristandaki mi, Finlandiyadaki mi?

Nokia 5310
02 çıktı birleşik arap emirlikleri :D ama içinde m.i. hungary yazıyor :s
Bence bişey olmaz ama :)

@dk_35

Bende m620 kullanıyorum.Ve 02 çıktı:(

Hehe orjinal yerinde üretilmiş benimki :) [ Nokia N-gage ]

Nokia 5320 Xpress music telefonum 02 çıktı. Hüsran :(!! Neden bataryayı çıkardıgımızda Arabistanda üretildi denilmiyor :S_?

Zaten dünyanın en ucuz telefonunu kulanıyorum :D

İsterse çok çok çok kötü olun :D

Benim işmi fazlasıyla görüyo
http://resim.nekadar.com/resim/b98aa68381521acc3ce58239f0e0776a.jpg

sıfırı 39 lira

kötü telefonum orijinal çıktı:D nokia 1100

00 orjinal çıktı kendimi şanslı his ettim nokia 6680 made in filand yazıyor kutusunda

teşekkürlerde kendi fabrikasıda üretilince bataryanın altında nokia yazar veya samsun vsvsvs.siz gözünüzünü yormayın bataryanın altında yazar

Keşke samsungunda böyle bilgilendirme sistemi olsa.Bilen varmı acaba samsungda varsa,kod nedir?

@Ogez

İlk mesajdaki yöntem bütün telefonlarda çalışıyor olması gerekir...

Hangi markanın hangi fabrikasının daha iyi olduğunu nasıl anlıyorsunuz bu yöntemle :) Bu sadece kitlelerin birbirine forward ettiği mail efsanelerinden biri belli ki. Samsung un A ülkesindeki fabrikası en iyiyken Nokia'nın A ülkesindeki fabrikası çok kötü, B ülkesindeki belki de grubun en iyi fabrikasıdır. Açıkçası burada yazanlar hiçbir şey ifade etmiyorlar.

Cep telefonunuzun sağlığınıza ne kadar zarar verdiğini karşılaştırmalı olarak görmek istiyorsanız SAR değerlerini karşılaştırın. Vücudunuzun mağruz kaldığı radyasyon miktarının bir ölçüsüdür.

Ayrıntılı bilgi ve cep telefonlarının ölçülen değerlerine ulaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilir ayrıca "google" dan SAR değeri/SAR value olarak arama yaparak geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Mumcu
Geri