Scudo Sports

Monton-cycling.com

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Melih GÜLER

inceledim uzakdoğu uzantılı olduğu için birşey diyemmiyorum. ama başka siteler var onları tercih etmek daha doğru olur gibime geliyor.

Ben bahsi geçen markadan forma takımı aldım ve ınanın orj hıcbır farkı yok.Fıyatlarıda cok makul.Emınımkı sporcu arkadaslarımın buyuk bır kısmı bu sekılde gıyınıyor ve kımsede anlamıyor cunku fark yok:)

@Bülent ONUTKAN

(link)

tam olarak bu siteden mi almıştın? Tavsiye edersen, yazlık, kışlık forma takımı almayı düşünüyorum..

şimdiden teşekkürler

Merhaba, konuyu hortlatıcam ama bu siteden ben de alışveriş yapacağım,formaların bedenleri konusunda yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? Normal bedenlerden kalıpları küçük galiba,ölçüleri verilmiş ama yine de bu siteden forma alan birileri varsa daha net olurum diye düşünüyorum ve bu bilgiyi paylaşırsa sevinirim.

yakın zamanda sipariş verecek arkadaş olursa bana bir ulaşsın, 2 siparişi aynı anda geçip kargoyu 2 ye bölelim :)

bu ve benzeri güvenilir,denenmiş sitelerin bi listesi var mı acaba?

yakın zamanda alışveriş yaptım. paketin hazırlanması bir hafta kadar sürdü. bir haftada da elime ulaştı paketim. yalnız ben kargo için 10 usd daha vererek takipli kargo ile almıştım. daha hızlı geliyor sanırım.
paketimin hazırlanması esnasında sorduğum tüm sorulara anında cevap verdiler. yakın zamanda tekrar alışveriş yapmayı planlıyorum kendilerinden. tavsiye ederim.

Bir de şu siteye bakın isterseniz.
(link)

gitti gidiyor mantığında.Ürün gelince paranın karşı tarafa geçmesi için onaylamanız gerekiyor.Kargo takibi de yapabildim Ben barend aldım bir satıcıdan 15 günde geldi.Üstelik çoğu üründe kargo bedava.Beden ölçülerine dikkat etmek gerekebilir.Çoğu arkadaş biraz büyük tercih edilmesinden yana.
Saygılar...

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden buradan soruyorum. Ben normalde L beden giyiyorum fakat 1 hafta önce siparişini verdiğim formanın altında beden ölçülerimize göre hangi bedeni almamız gerektiği tablo halinde verilmiş. Ben de bu tabloyu yeni gördüğüm için paniğe kapıldım. Sitedeki tabloya göre benim XXL almam gerekiyomuş... Mesela şu linke tıklayıp biraz aşağıya inerseniz dediğim tabloyu görürsünüz (link)

arkadaşlar monton sitesi güvenli değildir sorumun cevabını aldığım formanın defolu cıkması üstünede ne iade nede geri dönüş sağlamamalarından sonra karar verdim lütfen bu siteden alışveriş yapmayın.

Konu Kilitlenebilir Sorumun cevabını aldım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri