Scudo Sports

Modifiye çılgınlığı (arabalar)

Aynen Murat abi M52B28 kısıtlanmış bir motor. Zaten en büyük kısıtlama M52 ODB2 manifold'dan kaynaklanıyor. Sadece manifoldun değişiminden dolayı dediğin gibi 220hp'lere gelebilirdi. Tabi Almanya'da ruhsat işlemleri nasıl oluyor bilmiyorum :)

Bu da M52B28 motorlu 328i'in ne kadar kısıtlanmış olduğuna güzel bir kanıt. Sadece manifold değişimiyle alt ve orta devir bandında biraz güç kaybı olsa da üst devirlerde 15-20hp güç kazancı oluyor... Soldaki M50, sağdaki M52... Murat abi senin 328i bir de soldaki manifold'dan istiyor bence :)
M52VSM50INTAKEMANIFOLD.jpg

Scudo
Murat abi modifiye projelerini burada paylaşırsan benim gibi keyifle okuyacak arkadaşlar çıkacaktır diye düşünüyorum. Tekrardan emeğinize sağlık, kolay gelsin abi :)

@D.Mustafa

300zx z32 first japanase supercar'dır. (link)

Ayrıca neden bu kadar şaşırıyorsun? 2008 r35 gtr'ın 100-200km hızlanma değeri 8.7 saniye, yukarılarda aracımın bir kadran videosu var, bak bakalım kaç saniyede 100-180 koşmuş? stock beyin stock enjektör stock internal stock aktarma; sadece basit iyileştirmelerle bile kendinden 10 kat pahalı ve 17 sene sonra dizayn edilmiş gtr'ın sürelerini zorluyor,

Netice olarak; sadece youtube'deki videolar üzerinden yapılan değerlendirmeler pek sağlıklı olmuyor, biraz da oto sanayi tozu yutmak lazım..

konu açılmış madem benden de o zaman foto gelir. fotoların hepsi kendi çekimim. note3 ile çekilmiştir.

(link)

(link)

(link)

@0zan Hemen tepki göstermeyin daha japonlar ile yeni ilgelenmeye başlıyorum. Araştırıyorum ve fırsat buluncada soruyorum. Toz konusunda baya kirliyim desem yeridir.

@Murat Cömez

Anladım çok güzel hocam inşallah herşey istediğiniz gibi olur :) Ben Balıkesir deyim siz yurtdışında mısınız ?

@SerkanH

ney klima dış ünitesi mi :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@aeneskral
Aynen. Klimanın dış ünitesi olarak anlattı kız arkadaşına. [emoji2] [emoji2] [emoji2] Ben anlatacaktım o klima değil diye. Genci bozmak istemedim... [emoji2] [emoji4]

Çok güzel olmuş abi sadece bisiklet değil demek ki araba konusunda da baya iyiymişsin. Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez
... Wiesco schmiede kolben (Schmiede nin türkcesini bilmiyorum schmiede piston)

schmiede => dövme

@gokhankoc
Evet google cevride dövme oluyor ama dogrumu bilmiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez google a gerek yok ben biliyorum dövme olduğunu;)
Wir kaufen verschiedene Schmiedeteile von unsere Lieferanten zB Lenkern für Cabrio Dach Sysyeme.

@gokhankoc
Tesekkürler, sayende inan Schmiede nin dövme oldugunu ögrendim.:harika:
Leider beherrsche ich die Türkische Sprache noch nicht so gut wie es sein soll. Ich bedanke mich nochmals für deine Hilfe und für die Übersetzung.:):harika:

Hocam eski amerikan kasalari hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Geri