Scudo Sports

Modavizyon fabrikası servis araçlarında "Güvenli Mesafe Bırak" konulu çalışma

Wasabie

Daimi Üye
Tepki
1.172
İsim
ALİ ALPER
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar Edirne'nin en büyük fabrikalarından biri olan modavizyon, bütün servis araçlarına bisikletlilerle aranda 1.5 metre mesafe bırak adlı büyük uyarılar hazırlayıp, servis araçlarına astırmıştır, edirne'ye gelenler, modavizyon fabrikasının servis araçlarında bu uyarıyı görebilirler.kendilerine teşekkür ediyoruz.15327462_10157881807755253_8699144329931694530_n.jpg

Scudo
@Wasabie Bilinçli ve duyarlı insanlara/kurumlara/şirketlere hasret kaldığımız için olması gerekeni/normali görünce seviniyoruz artık. Teşekkürler bu güzel hareket için kendilerine :harika:

@Bahadır Gürel

Bisikletin ordinalyüs profesörü bahadır gürel dostum, ben hem edirne hem istanbul ofislerine mail attım. Ama bir sıkıntımı var mail gitmedi sanırım.

25 Eylül'de 1. Tekirdağ Rodosto Bisiklet Festivali'ne 25 bisikletçisiyle katılmışlar:

(link)

https://scontent.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15384431_10154153870548004_2520920808406948332_o.jpg

Bakın bir duyarlılık örneğide ben yazacağım. Geçen kullandığım mamut römorkun belki 50 kuruşluk bir parçası lazım oldu. Taşocak firmasına bir mail attım. Firmanın sanırım sahiplerinden Hakan bey hemen maille geri döndü ve parçayı kargo ile gönderdi. Kendisinin bu alicenaplığından dolayı teşekkürlerimi ifade ettim. Böyle firmalar ve böyle pırlanta insanlar desteklenmeli.

Bunun fikirbabalarindan modavizyon çalışanlarından nevzat çakmaklı abimizin mesajını paylaşıyorum"merhaba, konuya duyarlı yaklaştığın için ben de teşekkür ederim. Ulaşmak isteyen facebook'tan MODABİS'e yazabilir. Veya bana yazabilir. Başka düşünceleri olan varsa paylaşabiliriz. Veya Modavziyon sayfamız var ona yazabilirler. Telefon edebilirler 02842358109."
Kendileri bizleri gururlandırdı. Darısı nice fabrikalara

Öncelikle Ali Alper kardeşime duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Bu konuya destek veren diğer katılımcılara da teşekkürler ediyorum. mail göndermek isteyenler var info@vestino.com.tr adresine yazabilirler. Bizler Şahinler Holding Edirne Modavizyon Tekstil fabrikası bisiklet grubuyuz. Bu konuda bizleri içten destekleyen fabrika yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Bisiklet sporuna katkıları olan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Gönülden tebrikler.

vay be ben daha çok sevindim. 90'lı yılların başında çalışmıştım bu firmada. o zamanlar yerleri merter'deydi.

Geri