Scudo Sports

Moda

Scudo
Öncelikle herkese merhabalar...Bende yeni bir bahariyeli ve yeni bir bisikletli olarak aranıza katılmak isterim :)

Geçtiğimiz hafta mecidiyeköyden bahariyeye taşındım.Çalıştığım şirkette E-5te bostancı sapağında..Servis olmasına rağmen niye bisikletle gitmiyorum diyerek kendimi gaza getirdim ve bugün bir bisiklet sahibi oldum.Trek 3900...

26 yıllık avrupa yakasında yaşayan biri olarak bu yakayı çok az biliyorum..O yüzden bir kaç adet sorum olacak..

Çalıştığım yer Kosifler Bostancı Sapağında Kosifler otonun yanındaki Mete Plaza.
Oraya en kolay hangi güzergahtan gitmemi tavsiye edersiniz?

Sonuçta kondisyon olarak çok iyi durumda değilim. O yüzden işe bisikletle gitmeden önce sizinle beraber sahil rotasında kendimi denemek istiyorum :)

Umarım benimki geçici bir heves değildir :)

• Beğen
Tepkiler: Oktay Ataş
@Cihan Sönmez

hoşgeldiniz :)

şahsen en güvenli olarak sahilden bostancı oradan yukarıya, bostancı köprüsüne doğru oradan da işyerinize ulaşabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Cihan Sönmez
@Oktay Ataş

Oktay teşekkür ederim verdiğin bilgi için :)

Haritadan da baktım dediğin gibi sahil yolundan bir deneme yapacağım birazdan.Bostancı İDO ya kadar gidip geleceğim yolu öğrenmek açısından...

şenesen evler tarafına gitmek durumunda kalıyorum sık sık. benim en rahat izlediğim yol caddebostana kadar sahilden inip, ordan bağdat caddesine dönüp marks&spenser'ın ordan tekrar minibüs caddesine doğru çıkıyorum. rampa tırmanışları daha az oluyor böyle olunca. minibüs caddesine bahsettiğim yerden dönüp çıktığınızda sonrasında aşağı doğru iniyorsunuz çünkü. belki bir alternatif olabilir sizin için (=

• Beğen
Tepkiler: Cihan Sönmez
@Ozan Elmacioglu

İlk turuma çıktım :) Önerinizi şimdi okuyorum.Bir kerede o şekilde deneyeceğim..Teşekkürler..

Bu akşam hasırcıbaşında ki evimden çıktım.Orda yoğurtçu parkın bitiminden fenerbahçe klübü ve kalamış parkın geçtikten sonra ara sokaktan ahmet mithat efendi caddesine ordan da caddebostan sahil yoluna geldim ve bisiklet yolundan bostancı ido ya kadar gittim.

Yavaş gitmeme rağmen 30 dk. sürdü.Asıl ordan yukarı Bostancı köprüsüne benim açımdan ciddi bir yokuş olacak.

Ama Ozan senin dediğin gibi yaparsam sanırım bir kerede çıkmam gereken o dik yokuş yolu bertaraf edebileceğim :)

@Cihan Sönmez

bende son dediğini düşünürek o yolu izlemeye başlamıştım. hem daha keyifli oluyor cadde'de kaldırım canavarlığı yapmak (= yoğurtçu parkın ordan çıktıktan sonra kalamış ve fenerbahçe yerine düz gidersen daha rahat edebilirsin, uzamış oluyor yol biraz öbür türlü. bahsettiğim yerden dönersen minibüs caddesine çıkan en düşük eğimli yoldan tırmanmış oluyorsun. sonrasında gelen ortalama 40 km'de seyir ettiğin yolda cabası oluyor üstelik, riske girmemek lazım tabi, malum minibüsler falan. birde sahil yolundan ido'ya gitmek en az 1 km lik bir fark açıyor denizin kıyısından dolaştığın için. ayrıca dediğin gibi ordan tırmanmak baya yorucu ve kötü bir yol. çok fazla 4 yol ağızı ve riskli tek şeritlik gidiş geliş yollar var. sen yine de kendin bir dene ama, nasıl rahatına geliyorsa artık (=

evet, işim gücüm yok oturup hangi yolda ne kadar fark ediyor onlarla uğraşıyorum, heheheh.

Bahariye'de oturuyorum. Genelde Kadıköy'den Kartal'a gidiyorum bazı hafta içi günleri ve bazen de haftasonları. Buralara giden bir grup varsa haberleşmek isterim.

@eltfreak

Biz zaten hep bu yönlere gidiyoruz.

Cumartesi Critical Mass'e eşimle gidiyorum. Meriç de geleceğini söyledi. Toplanma yeri saat beste Goztepe Parkı'nın üst denize uzak olan kısmı.

@meric demiray

Hadi Yasemin'de bisiklet yok, İsil gelseydi. İsil tam form tuttu dedik, kayiplara karisti.

Ben iki günde bir Pendik ya da Kartal yapıyorum akşamüzeri. Katılmak isteyen varsa birlikte gidebiliriz.

slmlar bende iki güne bir 8 gibi bostancı kartal yapıp geliyorum ama oralarda bisiklet süermek neden yorucu.. bukadar insanlardan kaçmaktan bisiklet süremiyorsunuzz

Geri