Scudo Sports

Moda

Scudo
bu hafta benim için biraz yorgun geçti bende sabah max bostancı yaparım kalkabilirsem :)

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru alın bisikletlerinizi istediğiniz rotada bu güne yakışır bir biçimde kutlayın
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

beyler bana acil kadıköyde kiralık ev lazım boş ev gören varsa sağda solda benle irtibata geçsin :)

@Oktay Ataş

500-600 civarı bişey bakıyorum tabi kaliteyi ucuza arıyorum ne kadar az olursa o kadar iyi :)

yarında yağmurlu diyor. kerem'le konuşmuştuk güneş açsında çıkalım diye ama gülmüyor bir türlü yüzünü bize (=

arkadaşlar benim bu hafta da yoğun sanırım, Pazar günü köprü ekibinde kesin olucam ama. Yağmur yağmazsa yarın akşamüstüyü de zorlıycam, çünkü hafta içi tek şansım, gelmek isteyen olursa haberleşelim.

valla benim son sınav kaldı oda bi sorun olmazsa yarın bitecek (dün olacaktı tatil sağolsun ertelendi :)) her türlü gelirim yani artık bi tek cuma doluyum sanırım

arkadaşlar hava açtı, 19.30 hareketle ben çıkıyorum. Gelebilecek olanları bekliyorum. Koço önünde, iskelenin başladığı yerde bekleyeceğim, daha sakin, Avşar cafede menemen yiyip dönmeli birşey yapabiliriz, gelme durumunuzu o saate kadar buraya yazarsanız sevinirim

Aksilik olmazsa biz geliyoruz. Ozan da abimle katılacağım demişti.

evet evet, yarın konuşacağım işte onunla. akşam üstü belli olur. onda kalmazsamda moda da buluşur beraber geçeriz.

Geri