Scudo Sports

Moda

bende katılmaya çalışırım o zaman pazar günü ekstra bir durum çıkmazsa.

teşekkür ederim berkay, bende onu bulup facebook'ta yapıştırmıştım direk profile zaten (= ithaf edilmesi daha güzel bir şey tabii...

meriç, çok şey kaçırdın çoooooooook. heheh.

Scudo
Meriç Abi ben bu hafta size katılamayacağım Bisikletimle bi kaza atlattım bende fazla birşey yok ama bisikletin çatalı ve ön jantı kırıldı size iyi eğlenceler.:in:

Gecmis olsun Berkay, insallah iyisindir. Aksilik olmazsa carsamba geliyoruz.

benim son hafta olduğu için sınavlar yoğun gelemicem :) çarş, ve perş 3 sınav cuma 1 sınav var pof!

arkadaslar malesef isle ilgili bir sorun cikti, ben hafta sonuna kadar yokum, cumartesi ve pazar icin 2 ayri organizasyon yapabiliriz: Pendik ve buyukada, konusalim, Berkay gecmis olsun bu arada.

Arkadaşlar biraz klimadan dolayı rahatsızlandım, akşam sanırım gelemeyeceğim.

arkdaşlar hafta içi etkinlik yapamamanın üzüntüsüyle hafta sonu 2 etkinlik önerisinde bulunuyorum:

1. Cumartesi sabahı Moda- Pendik(3 molalı-tempolu)
2. Pazar Dünya bisiklet gününde yaklaşık 250 bisikletçiyle birlikte Büyükada

Bu etkinliklere katılım durumunuzu belirtirseniz sevinirim.

cumartesi günü belirsiz, kesin bir şey söyleyemem ne yazık ki. pazar günü için ise ada'dan ziyade boğaz köprüsü olayı iştahımı kabarttı. oraya yöneleceğim sanırım.

ozan abi bi grup köprüden sonra adaya geçicek toplanıp...

benim cumartesi belli olmazda pazar kesin varım

evet bencede fakat köprüden geçtikten sonra kadıköye inmemiz gerekecek sanırım üsküdar üzerinden gidicekler kadıköye ordan adaya

Etkinlikler çok güzel. Cuma akşamı 2 gün için il dışına çıkıyoruz, pazar akşamı dönüyoruz. Katılmayı çok isterdik. Hepinize iyi eğlenceler. Aklım kaldı. Köprüden bisikletle geçmek, bilsem erken okusam uçak biletlerini almazdım.

hocam gitceksek 8:30 beşiktaş iskelesi önünde buluşuyor grup

Cumartesi günü sabah pendik turu yapılacak mı?

Bir de pazar günü boğazdan geçiş ve büyükada turu var. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Geri