atladığım ufak bir konu olmuş. saat 9'da çıkarsak dönüşte direk öğlen güneşinin altında kalacağız gibime geliyor. 8 daha mantıklı. hatta 7.30 bile olabilir, alırız simidimizi çayımızı kahvaltı ederiz hem
Teşekkür ederim sağolun. yaklaşık on yıldr pedal sallamadım . Geçen hafta pazar sahil yolunda yürüyüşe çıkmıştım Bir anda bisiklet hevesim alevlendi. Ertesi gün aldım. Benim model arabalara ilgim var. Bu araçlar genelde caddebostan sahilde kullanılıyor. Asıl amacım Sırt çantama arabamı koyup ne trafik ne park stresi olmadan oraya ulaşmaktı Ama tur organizasyonları varsa katılmak isterim
Tamam abi, Kerem sana da uygunsa sabah 8de ben starbucks'ın önündeyim, Harun sen de hoş geldin, etkinliklere bekleriz. Oktay sanırım ben critical mass'e gelemiyorum
kusura bakmayın arkadaşlar, meriç özellikle senden özür dilerim. saat 7'de kalktım ama ertele tuşu yerine kapatma tuşuna basmışım, uyandığımda saat 9:30'du.
af diliyorum, bir daha ki sefere böyle bir şey olmayacak (=
Berkay öndeki şapkalı da benim resim için çok teşekkürler
Sabah ki tura uyanamam, 10 gibi yapsak olur mu yazacaktım saat 8 söz konusu olunca gelemeyeceğimi düşünüp cevap yazmadım. Bisikletle eşimin yanına Altunizade'ye geçtim, ordan Critical Mass'a uğrayayım dedim, ve tamamen tesadüf Berkay, Oktay ve Ozan ile karşılaştım. Bostancı grubundan Ercan, Mehmet ve Ters Arif de ordaydı. Hep beraber güzel tur oldu, bir ara bütün cadde trafiği kapandı, 300-400 bisikletli vardı. Bir dahakine hep beraber katılalım, resimler çekelim.
süper olmuş Kerem, arkadaşımın düğünü yüzünden gelemedim, birdahakini kaçırmam, önümüzdeki pazar bisikletliler günü, Bostancı çıkşlı Büyükada turunu önerdi arkadaşlar, destekliyorum