Scudo Sports

Moda

maddi durumumu ayarlayıp cantımı yaptırabilirsem (ki başka ufak tefek problemlerde var bisikletle ilgili olanlar dışında) aranızdayım tabii ki (=

Scudo
ilk listemizi de yapalım:
1. Meriç
2. Yasemin
3. Kerem
4. Hilal
5. Berkay
6. Ozan? (yetişmeye çalışıyor)
7. Işıl
8. Oktay(Gelmeye çalışıyor)
9. Bengü

ben kesinleştim berkayla bir ortak arkadaşımız daha geliyor ismi sami

1. Meriç
2. Yasemin
3. Kerem
4. Hilal
5. Berkay
6. Ozan? (yetişmeye çalışıyor)
7. Işıl
8. Oktay
9. Bengü
10.Sami

Dün akşamki tur güzel geçti. Ben de herkese teşekkür ediyorum. Bence daha sık toplanalım.

Tur özeti: Moda Starbucks'tan 8 kişi topladık, Ozan kardeşimiz bisiklet işini halledememiş olmasına rağmen buluşma noktasına gelip bizi uğurladı, 19.30'da hareket ettik. aramıza yeni katılan Berkay, Oktay, Sami "çetesi" ve Yasemin'le bildik yolu takip ederek Bostancı'ya ulaştık. Bostancı grubuyla buluştuğumuzda 15 bisikletçi civarı olduk. Bir yere kadar takip edip dönmeyi planlıyorduk ancak Bostancı grubunun ilgisi ve yüreklendirmeleriyle Kartal'a kadar gitme kararı aldık. Yolda defalarca vazgeçtik, defalarca bizi sıkılmadan tekrar motive ettiler. Devamlı gittikleri bir kafede yarım saat kadar mola verdik, sohbet ettik. Gidiş dönüş otoban sürüşü yaptık. Dönüşte Bostancı'da tekrar ayrıldık, Caddebostan Starbucks'ta mola verdik. Moda'ya döndüğümüzde saat 00.15'ti. Belirtmeme gerek yok sanırım: Çok güzeldi, herkese teşekkürler.

Bir de küçük intiba: Bir sürü bisikletçiyi otobanda arabalarla resmen boğuşurken gördüğümde bunun sadece bir spor olmadığını düşündüm. Bisiklet sürmek bir karşı çıkış: Hayatın sıkıcılığına, tekdüzeliğine, hatta biryerde anlamsızlığına başkaldırı. Evde otur, tv seyret, yaşlan ve öl dizgesini kırıyorsun, bisikletini alıp evden çıkıyorsun, senin gibi düşünenlerle buluşuyorsun ve macera başlıyor :)

• Beğen
Tepkiler: berkaybulut1
dün akşam bizde pendikten 6 kişi geldik akşam bostancıda biraz bekledik sonra devam ettik biras geç kaldık diye topukladık nede olsa bize yetişirler diye ama siz daha yavaş gelmisşiniz biz biyerde oturduk çay falan içtik çıktık arif abiyle birini yolda gördüm ama yoldan kapatmış gidiyoduk duramadım :) bizde pendikten bostancıya gidiyoruz hergün sizlede birgün pedallarız umarım ;)

• Beğen
Bana uyar oktay biliyosun :) Diğer Buluşmada Fotoğraf Makinesini Unutmayalım Lütfen! :D

Arkadaşlar bende Moda'da oturuyorum uzun bir aradan sonra çift tekere dönüş yaptım herkese saygı ve sevgiler:)

hep beraber critical mass'e katılsak ya cumartesi günü?

bu arada bu haftakini kaçırırken tahmin etmiştim çok çok keyifli bir akşam geçireceğinizi (= saat 11 e kadar sahil civarlarındaydım bende, yine o saatlerde dönerseniz bir selam çakarım demiştim ama uzamış bu sefer anlaşılan :)

daha sık yapmalıyız bence, herkese uyduğu sürece tabii..

Selamlar , hafta sonu etkinlkleri yapabiliriz bence de, benim iş durumları akşama kadar netleşecek, critical Mass'e katılabilirsem hemen buraya yazarım, bir de cumartesi ya da pazar Pendike 20/25km hızla bir sabah sürüşü (8-9 gibi hareket) yapacağım, katılmak isteyen arkadaşları beklerim. Önümüzdeki haftalarda da geniş katılımlı değişik rotalar,(Büyükada, Belgrad gibi) üzerine konuşabiliriz, eğlenceli olur :)

• Beğen
Cumartesi ben genel olarak müsaitim. Eşim nöbetçi olacak yani gelemeyecek. Şu anda planlarım tam belli değil ama siz toplanırsanız katılabilirim.

Geri