Scudo Sports

Moda

slmlar ben ümraniyede oturuyorum ama grubunuza kabul ederseniz turlarınıza gelebilirim . bostancı pendik civarına bende sürüşler yapıyorum ama tek basıma

Scudo
selam Alper, evet adiniz gecti, per;embe sizin grupla bulusmayi dusunuyorduk ancak bulusma noktasina erken vardigimiz icin devam edelim dedik

Aziz sana da selam, kabul etme gibi bir durum yok, amator bir grup gunu saati uygun olan o haftaki etkinlige katiliyor, bekleriz, seni de gormekten mutlu oluruz

Ozan seni artik bu hafta bekliyoruz gercekten, camdan el de sallamadin *%

Pazartesi günü uygun olursak toplanalım mı? Meriç, sizin dediğiniz tempo gayet iyi. Havalar da düzeldi, ilk turumuzda soğuk çok vardı. Benim de misafirlerim vardı, yarın gidiyorlar, bu hafta tura gelirim. Aziz, seni de bekleriz ama yolun çok olacak.

Kerem malesef pazartesi moda halı sahada maçlarımız oluyor, onun haricindeki her gün olabilir gibi görünüyor. Çarşamba olursa bostancı grubuna, perşembe olursa avşar kafe grubuna bağlayabiliriz.

Tamam öyle yapalım, pazartesi yorgunluğu da bende fazla oluyordu. Haberleşelim.

Ben de komşunuz sayılırım kabul ederseniz, Kızıltoprak tan ekibinize katılmak isterim.

o zaman ne kadar erken o kadar iyi diyelim, `carsamba 19.30 moda starbucks hareket, 20.20de bostanci grubuyla bostancida bulusma, ekibin durumuna gore Maltepe ya da Dragosa kadar surus, donuste bir yerde cay molasi, 22.00 civari Modaya donus, ortalama 20km/s hiz` seklinde bir program arkadaslarima uygun mudur

Bize de çarşamba uygun, perşembe işimiz çıktı. 19.30 da buluşalım. Ahmet, biz Moda Sahil'den ya Kalamış'a bağlanıp da gidebiliriz ya da stadın önünden de geçebiliriz. Güzergaha göre haberleşelim.

Tamam Kerem sevindim, görüşmek üzere. Ozan ve Ahmet de gelebiliyor anladığım kadarıyla, Işıl da işe başlamazsa geleceğini söylemişti

en uygun güzergah sanırım moda sahilden yoğurtçu parkı ordan kalamış parkına direk bağlanmak blah blah...

ışıl Camgöz 17 Mayıs, 20:48
bisiklet forumu okudum ama yazamıyorum:)ben de geleceğim:)
sevgiler:)

ben gelemeyebilirm sanırım karşıyaka play off maçına gideceğim

şu an 6 kişi gibi görünüyoruz, yarın(çarşamba) 19.30 starbucks önünde görüşmek üzere...

Geri