19:30'da 6 kisi Moda Starbucks'ta toplandik ve Maltepe'ye kadar 19.5 km ortalama hizla surus gerceklestirdik. Donuste guzel de bir cay molasi verip, sohbet ettik. Guzel ve keyifli bir surus oldu.
arkadaşlar yoğunluktan yazamadım gezi için çok teşekkürler, her hafta daha da güzelleşiyor. şehir dışı ihtimali var, olmazsa ben akşamki pendik etkinliğine katılabilirim, kısmet, bakalım
çok büyük bir hasar değil ya, tek bir bölgeden içeri doğru gömmüşüm sadece biraz (= ya bir yerlerden atlarken oldu, ya da tırmanmaya çalışırken. çarşamba günü eve dönmeden bahariyede bir yere uğramıştım, yerler ıslakken ufak bir düşüş yaşadım ama o sırada olduğunu zannetmiyorum.
iki taraftanda eşit şekilde bariz bir darbe almış, sivri bir yere çarpmış gibi. teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
sevgili arkadaşlar, yeni bir hafta, çarşamba ya da perşembe konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu hafta muhtemelen Moda'dan eski bir arkadaşım Yasemin de katılacak sanırım.
moda grubu haftalık sürüş etkinliği: çarşamba 19.30 moda starbucks önünden hareket, hala aktiflerse 20.20de bostancı grubuyla buluşma, bir süre takip etme, üst geçitten ya da biraz daha ilerisinden geri dönüş, çay molası, 22.10 gibi eve dönüş.