Scudo Sports

Moda

Scudo
arkadaşlar, moda grubunun moda'da buluşması daha doğru olur bence. bir de bugün gelen var mı, kaç kişi geliyor, acilen mesaj atsın, 4 kişiyi falan bulamazsak daha iyi organize olabileceğimiz başka bir güne erteleyelim diyorum

Meric Bey aksilik olmazsa eşimle geliyorum. Starbucks olarak Moda Iskele'deki Starbucks önü saat 19:30 uygun. Eğer bir aksilik olursa burdan geri dönüş yapacağım.

herkese merhaba. foruma yeni üye oldum ancak çok uzun süredir gelişmeler, organizasyonlar gibi şeyler için takip ediyordum. yoğunluğum nedeniyle forumlara yazma fırsatını pek bulamıyorum ancak sanırım bazı şeyler için diğer şeylerden feragat etmek gerekiyor.

ismim ozan, 19 yaşındayım. moda'da oturuyorum. yaklaşık 1 yıldır pek pedal basma fırsatı bulamadım ancak öncesinde 3 4 kişilik ufak bir bisiklet grubumuzla beraber istanbul çevresindeki köylere gezilere çıkardık. çok küçük yaştan beri (yaklaşık 4) bisiklet üzerindeyim. istanbul-bursa arası yol tepmişliğim var (=

şimdiden memnun oldum.

• Beğen
Tepkiler: selcuk yucel
arkadaşlar dün gece için herkese çok teşekkürler, beklediğimden güzel bir macera oldu, önümüzdeki haftalarda daha da güzelleşeceğine inanıyorum. fotoğraflar bostancı grubuna konmuş bu arada.

arkadaşlar yarın yani perşembe 19.30 Moda Starbucks'tan hareket, Bostancı Maltepe yönüne gideceğiz, Moda'dan Işıl arkadaşımız da ilk kez katılacak, o da bisikletini yeni almış, gelebilecek olanlar bilgilendirirse sevinirim.

@meric demiray

Meriç, bu akşam babam ziyarete geliyor, ayarlayabilirsek eşimle gelmeye çalışacağım. Herkese selamlar.

bende moda'dayım fakat kaskım ve eldivenim yok :/

herkese selamlar, dün gece 19.30da Moda'dan Işıl ve Özberk'le hareket ettik, düşük tempoda ortalama 15-20km hızla uzun bir sürüş yaptık. Dragos'a kadar gittik, dönüş yolunda muhtemelen Avşar cafe molalı grubu gördük ancak "a" derken çoktan geçmişlerdi :)Fenerbahçe orduevi civarında Özberk ayrıldı. Tüm sürüş yaklaşık 2.15dk sürdü, Arkadaşlara teşekkürler, içinde sohbetin de olduğu güzel bir sürüş oldu. bir dahaki sürüşte görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: bozokaydin
Geri