Hoşgeldin Metin arkadaşım, forumda gerçekten öğrenilecek çok şey var. Sana tavsiyem sağlık ve antreman makelelerini bol bol okuman. Bol sporlu günler diliyorum, iyi forumlar.
Süper. Bir ucundan başlatabilirsek Moda'da potansiyel olduğunu düşünüyorum. Bostancı sürüşleriyle başlanabilir, o da Pendik güzergahına gece sürüşleri yapan arkadaşlara bağlanabilir.
başlangıçta minimum 4-5 kişi olacağız gibi görünüyor. ben bisikletimi yeni aldım, 45 dakika gidiş 45 dakika dönüşle Bostancı'ya zorlanmadan gidilebiliyor. Önümüzdeki günlerde böyle bir gezi organize edebiliriz. Maltepe de olabilir.
Pazartesi akşamı Bostancı'da toplanıp, Bostancı'dan Pendik'e gidecek ekibe katılabiliriz, onlarla tanışırız. Ben 5 kez Bostancı'ya gittim. Diğer ekip saat sekizi yirmi geçe Bostancı'da toplanıp Pendik'e geçecek.
tamam, bana uygun, önerim onlarla bostancı'da buluşup, idealtepe ya da Maltepe'ye kadar birlikte sürüp geri dönmek, saati de onlara göre ayarlayalım. Oradan kalkış 20.30sa biz Moda'dan 19.45de çıkalım. 20.00yse 19.15te çıkalım.