Scudo Sports

Minik Gezgin, Almanya, Danimarka, İsveç

Çok güzel söylenecek söz yok.. Her anı ile yaşanılası bir hayat..

Scudo
@Ahmet Eroğlu

Teşekkürler,
o değerli anları elimizden geldiği kadar belgelemeye, yansıtmaya çalışacağız.

@Çağlayan

Amin, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Öncelikle nefesiniz bol yolunuz açık olsun. Bu foruma ilk üye olduğumda sizin ted videonuzu izlemiştim. Virüs giderek yayıldı ve Mayıs'ta aldım 2 teker 1 çekerimi. İnsanlara inanılmaz bir motivasyon ve pozitif etki veriyorsunuz. Helede çocukla bu yolculukları yapmak başlı başına çılgınca gelen ir olay Türk insanına. Lakin düşündükçe aslında doğru olanın sizin yaptığınız olduğunu anlıyor ve pedalladıkça bu güzel araca daha bir aşık oluyorum. Artık günlük ulaşımımda da kullanıyorum ve üstüne binmediğimde eksikliğini derinden hissediyor özlüyorum.

Bana ve benim gibi pek çok insana ilham verdiğiniz için tecrübelerinizi aktardığınız için binlerce teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@Engin Öz

Engin Bey,
bu güzel sözleri duymak bizi çok mutlu etti,
2005 den bu yana dile kolay, elimizden geldiği kadar olumlu yönlerini göstermeye,
önemli olanın bu işi sevmek olduğuna, markaya modele takılmamak gerektiğine değinmeye
çalıştık.
İlham olduysak ne mutlu bize, açıkçası hep söylediğimizin aksine
hiçte kolay değil bu işler bir açıdan bakınca, maddi, fiziksel, zihinsel yükleri çok fazla ve aylarca süren hazırlıklar,
turları doğru ve hoş gelecek şekilde yansıtmak için harcanan emek çok fazla ve bebekle bir tur yapmak
için gece gündüz planlama yapmak, bin bir türlü ayrıntı ile uğraşmak gerçekten zor.

Biz fotoğrafını çekmeye, yolculuklarımızı belgeselleştirmek için uğraşmaya, kitaplarımızı yayınlamak için emek / zaman harcamaya devam edeceğiz.
Taktir bisiklet camiasının.

Bütün bu emeğin zamanın karşılığı da ancak ve sadece sizinki gibi samimi mesajlardır.
Eksik olmayın,
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Engin Öz
29 yaşındayım ve 3 gün önce bir bisiklet alarak bu spora başladım.
Şuan bu konuyu okurken keşke daha önceden başlasaydım, acaba geç mi kaldım diye düşünmeden kendimi alamadım..
Ve bir kat daha hevesim arttı...
Gerçekten yolunuz açık olsun..
Saygılar..

• Beğen
Sayın Soner abim.
Kim bilir şimdi neredesiniz. Yeni tura başladığınızı duydum ya durduğum yerde kurtlanırım sürekli "acaba şimdi neredeler" diye. Allah yolunuzu açık etsin.

Tibet Çınar delikanlı olmuş Allah nazardan saklasın.

• Beğen
Kazasız keyifli yolculuklar dilerim. Yolunuz açık olsun. takipte olacağım.
Paylaşım için teşekkürler.

Kutup dairesi çok özel ve keyifli olmalı ki kaç gündür bir haber geçmemişsiniz.
Umarız her şey yolundadır. Sağlıklı ve keyifli sürüşler... Bu arada kitap harika, eşimle elimizden bırakamadık. Bizde çevremize elden geldikçe virüsü yayıyoruz....:)
Habersiz bırakmayın hocam...:)

çok güzel birşey yapıyorsunuz tebrik ederim sizi. ben de sizin daha önceki videoları izledikten sonra gaza gelip eşimle karadeniz turu yapayım dedim ama malesef eşim benim kadar istekli değil.

Simdi dusunun.
Bu sekilde vizyonu olan, kultur seviyesi olan bir anne-babanin, o kucuk yavrumuzun kaderini sekillendirmesindeki rolunu gorebiliyor musunuz?
O evladimiz bu yasinda bu kadar guzellikler ile buyudugunde hem ileri yaslari icin cesaret hem de ozguven kazanacaktir.
Sizleri cani gonulden tebrik ediyorum. Ulkemizin bu tip seylere ihtiyaci var, keske daha fazla kisiye de ulassa.

İyi yolculuklar.Yaşım ve kondisyonum yerinde olduğu zaman ben de öyle bir tur düzenlemeyi planlıyorum.Kazasız belasız pedallamalar :).

@fatihcankaymak

Kesinlikle geç kalmadınız,
hevesinizi arttırdığımıza sevindik,
paylaşımlarımızın amacı zaten bu.
Bütün bisikletçilerin yolu açık olsun. :)
Sevgiler...

Fırsat buldukça konuyu inceliyorum , ufaklığın büyüyünce arkadaşlarına , akrabalarına anlatacak kocamannnn anıları olacak :) imrenmemek elde değil . Yolunuz açık olsun , sağlıcakla hoşçakalın

Harikasınız:)ve hepimiz için cesaret verici açıklamalarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ederim yolunuz açık olsun kazasız belasız sürüşler dilerim o güzel delikanlıyı da hepimiz adına gözlerinden öpersiniz

Aile boyu pedal keyfi :)Sarıhan ailesini hep yollarda görmek dileğiyle.

Tebrikler.

@mtkeskin

Merhaba,
yeni tur başladı da bitti bile,
yenisi için geri sayıyoruz.

Tibet Çınar adam oldu, sizler büyüdüğünü daha iyi
görüyorsunuz dışarıdan.

sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Tolga Can

Merhaba Tolga,

Çok teşekkür ederiz, keyifli seyahat bitti ve geri döndük bile.
Kafada yeni tilkiler dolaşıyor.
Kışın ortasında bile bir şeyler yapabiliriz. Sürpriz.
Takibe devam...

Sevgiler...

(link)

Konu başlığındaki turumuz ile ilgili bir haber;
(link)

@Engin Öz

İsveç'de sürekli çadır kullandık ve internet fırsatımız çok az oldu.
Ailecek yolda olmak önceliğin Tibet Çınar'ın ihtiyaç ve isteklerinde olması
sebebi ile paylaşımları ancak dönüşte daha sağlıklı yapabiliyoruz.
2 ayda ara vermeden her gün sürüyoruz çünkü bu işe tutku ile bağlıyız.
Burada da bir hafta yatayım deme şansımız yok.

Kitap hakkındaki güzel sözleriniz için teşekkürler.

Yeni turda internet konusunu çözeceğiz inşallah.
az kaldı 8 ay sonra Avrupa'nın kalan ülkeleri için yolda olacağız.

Sevgiler... :)

@Mehmet Çöl

Mehmet bey, hayallerinizdeki tura çıkmanızı diliyorum.
Karadeniz'in özellikle doğu kıyıları çok sorunsuz geçilebilir.
Bebekli tur fotoğraflarımız ikna için işe yarar mı bilemedim.
Güzel sözleriniz için teşekkürler.

Geri