Scudo Sports

Mini bir kaza daha

@Tuars07 @Melogram teşekkürler arkadaşlar,

@Cemil Dada teşekkürler, çok haklısınız kask emekliye ayrılacak. Kask ile beraber yeni gözlük almam gerekecek. Bir de ayna :D kazadan sonra hemen yola devam etmem tamamen şokun etkisiyle, tehlikeliydi aslında ben bende değildim :confused: bu yaşta 80 kilo ile ve o hızda kafa üstü düşmek bayağı sarstı..

Ameliyatı bu sabah oldum sonunda. Telle bağladılar kemikleri, ufacık parmak ama bayağı ızdırap verdi kerata :ckskc: hepinize kazasız olaysız sürüşler :harika:

Scudo
Merhaba herkese. Arkadaşlar benim geçenlerde yaptığım bi kaza sonucu köprücük kemiğinin eklemle bağlantı bölgesinde hafif bir çıkıntı oldu (1cm kadar ) ayakta dururken ve bisiklet sürerken şiddteli bi ağrı oluyo tshörtü bile çıkaramıyorum. Ama herhangi bişieyle uğraşmadığımda ve ayakta çok vakit geçirmediğimde bi sıkıntı olmuyo, böyle bi durum başına gelen var mı? Varsa ne yapmalıyım. Bir kaç arkadaşım fizik tedavi yeterli olur dedi bi kaç kişide cerrahi müdale gerekiyor diye söyledi ne yapmalıyım? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen?

Geri