Scudo Sports

Mini bir kaza daha

Scudo
Oncelikle gecmis olsun. Sizin yazdiginizi okuyunca Izmir Ikicesmelik'te trafik ile akarken kagit toplayicisi bir cocugun onume surdugu arabasi ve daha sonrasinda ona carpmam, ama bisikletimin carptigim yerde kalip benim o dev cuvalin uzerinden trafigin icine ucmam aklima geldi :D Hos o zamanlar lise caglarimiz, bu guvenlik takintimiz falan da yok. Iyi ben daha yasiyorum yav :koptum:

@yusufgs36 teşekkürler @CmlCLK teşekkür ederim, iyi çuvalın içine düşmemişsiniz bari, düşünsene bisikletle akıp giderken bir anda kağıt çuvalının içinden kenara tutunmuş trafiğe bakıyorsun :koptum:

@Owlknife
Yurtiçinde bulabileceğiniz 2-3 ürün var zaten. Kaliteli olsun diyorsanız Zefal'in ürününü alabilirsiniz. Ben XLC'nin ürününü aldım -öğrenciyiz malum-, o da iş görüyor. Zefal'in ürününe göre bunun aynası biraz daha küçük sanırım ama ayarladığınızda arkanızı rahat görebiliyorsunuz. Sallanma problemi yok ama kask kafanıza tam oturmuyorsa veya yol düzgün değilse, doğal olarak sallanır :)

Çok geçmiş olsun, koruyucu ekipmanların önemi her daim büyük. Umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Abdülkadir Ergin Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Omuz üstünden arkaya bakmaya çalışırken gidonun kontrolünü kaybetmek ve o an önünde ne olup bittiğini görmediğinden kaza yapmak olasıdır. Özellikle işlek caddelerde sürekli arkasını kollamak zorunda olan bisikletçi önüne bakmaya fırsat bulamamaktadır. Şehir içi trafiğinde kullanılan bir bisiklette dikiz aynası şart.

• Beğen
Çok geçmiş olsun.Ufak bir ayna şart bence.

• Beğen
Bende dalgınlığım sonucu virajı alamayıp 25-30 ile kaldırıma girmiştim tabi kask çok işe yaradı.Geçmiş olsun.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
Teşekkür ederim Kudret abim

@Knight Rider @Sercan Sözer @PsyBeowulf teşekkürler arkadaşlar

IMG-20180214-WA0002.jpg

Parmağımın durumu bu şekilde. Ameliyatı yapacak hoca arıyorum :kötü: Celal bayar hastanesindeki hoca özel muayenehanesine davet ediyor, hastanede Mayıs'a tarih veriyor. Acı ama gerçek durum bu. Varsa buralarda yapabilecek bir babayiğit geleyim yanına :D

@Abdülkadir Ergin
Geçmiş olsun dileklerimi iletirken beraberinde bir uyarı da yapmak istiyorum, ilk fotoğraftan anlayabildiğim kadarıyla kazada başınızı daha sert bir travmadan koruyan kaskınızı artık emekli etmeniz gerekiyor. Formu bozulmuş görünüyor, işlevini yitirmiş olabilir. 40 km/h yüksek sayılabilecek bir hız, kazadan sonra toparlanıp işe doğru devam edebilmiş olmanız şans. Benzer bir kazadan sonra bir şişe suyla yüzümü yıkayıp yola devam etmek istemiş ve film orada kararınca ambulansta uyanmıştım.

Parmağınız da muhtemelen bir süre sonra tamamen iyileşecektir. Bu arada yeni kaskınızı seçebilirsiniz, siparişiniz yurtdışından olsa bile yetişecektir.

Geri