ToroMir
Sadece Bisiklet
- Tepki
- 1.914
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla ya da milli sporcuya bunu yapanlar biz garibana n'etmez?Burdan çıkarmamız gereken ders,bakın milli sporcuya maske takmadı diye ceza yazdık. Sizi siz olun sürmeyin.
Hiçbir şey yapamazlar. Antalya kepezde yaşanan şu videoyu izlemenizi isterim. Sizin deyiminizle "bu kızlara ceza yazmayan polis bize hiç hiç yazmaz"Cezasını el altından ya iptal ederler yada etmezler. Bunu da kamuya ya duyururlar yada duyurmazlar. Sebebi diğer bisikletlilere ibret olsun diye.
Burdan çıkarmamız gereken ders,bakın milli sporcuya maske takmadı diye ceza yazdık. Sizi siz olun sürmeyin.
Maalesef işler bu şekilde yürür hale geldi.![]()
Valla ben bu kızlar kadar güzel değilim.😂Bana kesin yazarlar. Bu olaydan da çıkarılacak dersler var sokağa çıkma yasağından 3150 değil maskeden 915 kesmişler.Maske yüzünden kimseye ceza yazılmamalı. Bu saçma sapan kanun acilen kaldırılmalı.
Hiçbir şey yapamazlar. Antalya kepezde yaşanan şu videoyu izlemenizi isterim. Sizin deyiminizle "bu kızlara ceza yazmayan polis bize hiç hiç yazmaz"
O saatte orada ne işi varmış diyebilirler.Asıl soru, bağlı olduğu federasyonun bu konuyla ilgili ne gibi bi aksiyon alacağı.
Bir aksiyon alacağı garanti yani ?Asıl soru, bağlı olduğu federasyonun bu konuyla ilgili ne gibi bi aksiyon alacağı.
Polisler buff görünce ceza yazmıyor diye takıyorsan sorun yok, virüsten korunmak amaçlı kullanıyorsan boşuna takıyorsun zira buff'un virus yada mikroplara karşı koruyucu özelliği yok malesef.işgüzar ve cahil polis kurbanı olmuş.. ceza korkusuna hava 30 derece bile olsa boynumdan buff'ı çıkaramıyorum