Scudo Sports

Milli sporcu Semra Yetiş'e maske cezası kesilmesi

ToroMir

Sadece Bisiklet
Tepki
1.914
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kapanma döneminde Tokyo Olimpiyatları'na katılmak için hazırlıklarını sürdüren milli bisikletçi Semra Yetiş, maskesiz bisiklete bindiği için ceza yedi.

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Cezasını el altından ya iptal ederler yada etmezler. Bunu da kamuya ya duyururlar yada duyurmazlar. Sebebi diğer bisikletlilere ibret olsun diye.
Burdan çıkarmamız gereken ders,bakın milli sporcuya maske takmadı diye ceza yazdık. Sizi siz olun sürmeyin.
Maalesef işler bu şekilde yürür hale geldi. :kötü:

Burdan çıkarmamız gereken ders,bakın milli sporcuya maske takmadı diye ceza yazdık. Sizi siz olun sürmeyin.
Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla ya da milli sporcuya bunu yapanlar biz garibana n'etmez? :eek:
Ben de görüyor ve artırıyorum: Demirden korksak trene binmezdik. :hımm:

Cezayı yazan yurttaşların, bisiklet süren bir insan evladının maske takabileceğini düşünmeleri çok daha ilginç bir durum bence.

Maske yüzünden kimseye ceza yazılmamalı. Bu saçma sapan kanun acilen kaldırılmalı.
Cezasını el altından ya iptal ederler yada etmezler. Bunu da kamuya ya duyururlar yada duyurmazlar. Sebebi diğer bisikletlilere ibret olsun diye.
Maalesef işler bu şekilde yürür hale geldi. :kötü:
Hiçbir şey yapamazlar. Antalya kepezde yaşanan şu videoyu izlemenizi isterim. Sizin deyiminizle "bu kızlara ceza yazmayan polis bize hiç hiç yazmaz"

Maske yüzünden kimseye ceza yazılmamalı. Bu saçma sapan kanun acilen kaldırılmalı.

Hiçbir şey yapamazlar. Antalya kepezde yaşanan şu videoyu izlemenizi isterim. Sizin deyiminizle "bu kızlara ceza yazmayan polis bize hiç hiç yazmaz"
Valla ben bu kızlar kadar güzel değilim.😂Bana kesin yazarlar. Bu olaydan da çıkarılacak dersler var sokağa çıkma yasağından 3150 değil maskeden 915 kesmişler.

Adamına göre muamele abi :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ben bisiklet sürerken maske değil de buff kullanıyorum. Kafamda hep bir polisin Buff yüzünden ceza yazma olasılığı var.

Yasak varsa herkes için geçerli ,ceza yazılacaksa tüm maske takma kuralını ihlal edenlere yazılsın. Bütün sokaklarımız lebalep dolu maşallah.

işgüzar ve cahil polis kurbanı olmuş.. ceza korkusuna hava 30 derece bile olsa boynumdan buff'ı çıkaramıyorum

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Açık havada BULAŞ oranı nedir de sporcuya maske taktırma inadı??? Yedi düvel zaten evlere kapanmış, milli sporcunun açık alanda, kilometre karede 3-5 kişiden olması mı bulaşı artıracak??????

Pandemi yok denemez ama artık iyicene suyu çıktı bazı "şeylerin". Spor yapamayan, sporu bırakın hareket edemeyen toplumda bağışıklık mı kalır? sağlık mı kalır?

Otla çöpü birbirinden ayırmak lazım...

işgüzar ve cahil polis kurbanı olmuş.. ceza korkusuna hava 30 derece bile olsa boynumdan buff'ı çıkaramıyorum
Polisler buff görünce ceza yazmıyor diye takıyorsan sorun yok, virüsten korunmak amaçlı kullanıyorsan boşuna takıyorsun zira buff'un virus yada mikroplara karşı koruyucu özelliği yok malesef.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
İstanbul için hiçbir polis bugüne kadar beni çevirmedi, maske konusu açık alanda özellikle bireysel sürüşte zorunlu yada yasak değil, böyle bir açıklama dahi yok devlet nezdinde. Bir başka ifade olarak da il Hıfzısıhha kurulu bu konuda bireysel süren bisikletlilerin maske takma zorunluluğunun olmadığını açıklamış, bu açıklamanın kanunen bir yaptırımı var mıdır yani polise sunulsa bir karşılığı olur mu bilemem ama bence konu yerel polislerin inisiyatif anlayışı ile ilgili diye düşünüyorum, özellikle milli sporcu olduğunu belirten ve antrenman da olan, devlet nezdinde tüm izinleri olan birine maske cezasi yazmak bana göre art niyet. Ne diyeyim hayırlısı artık. İşin ucu kaçtı, sevgiler...

Edit; haftasonu yasaklarinda bisiklet sürmedim. Sadece Haftaiçi ve iş güzergahı için konuşuyorum.

Geri