Scudo Sports

Millet parkı'na veledrom istiyoruz

CeRKeZ

Kağnı Arabası
Tepki
1.143
İsim
Yunus Emre Cebe
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın belirttiği üzere İstanbul Avrupa Yakasında bulunan Atatürk Havalimanı yerine Millet Parkı yapılacak. Anadolu Yakasında Maltepe Veledromu bulunmasına rağmen Avrupa Yakasında bu konuda herhangi bir atılım maalesef bulunmuyor. Hazır büyük bir alana yeni bir park yapılacağına göre, bizler de Dost Bisikletler Kulübü'nün başlattığı bu kampanyayı destekleyip bir imza atarak gerekli yerlere sesimizin daha gür ulaşmasını sağlayabilir ve bir veledrom sahibi olabiliriz. Hepinizin desteğini bekliyoruz.

oJLNQudESAqyThY-800x450-noPad.jpg

(link)

Scudo
Umarız sesimizi duyurabilir ve projeye dahil ettirebiliriz. Avrupa yakasında bulunan biz bisiklet kullanıcıları da güvenli ve rahat bir antrenman alanına kavuşuruz.

Aslinda her türlü sporun yapılabileceği bir şekilde düzenleme yapsalar ne güzel olurdu.

Tüh yine güzelim konu siyasete alet ediliyor. Yazık. Halbuki birlik beraberlik olsa bisikletlerimize velodrom da olur başka ihtiyaçlar da.

Konya'ya yapılıyor bir veledrom...
Eski stad fotoğraflarını buldum şimdi =)
konya-tarihi-ataturk-stadyumu5.jpg
2503.jpg

@CeRKeZ fena fikir değil. imzaladım :harika:

Siyasetle alakası yok: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Varsa beklentin, velodrom talebin, ekolojiye saygı duyulması ihtiyacın, şehrin anasını ağlatanlardan medet ummamayı önermek dar kalıplar içerisinde siyaset değildir.

bkz: gene mi siyaset diyenlerin reisçi olması gerçeği:)

Ya arkadaşlar burdan gazel okumak kolay o öyle olsa bu böyle olsa. Ama hiçbirinizde icraat yok.
@uslsy ve @Mustafa Zeybek sizde bir kampanya açıp öyle olmasın böyle olsun diye tepkinizi gösterebilirsiniz. Çok zor bişey değil. Ülkede üretim yok, maalesef kafalarda da üretim kalmamış. Her fırsatta ayrımcılık, ötekileştirme üzerine kurulu bir tavır içindeyiz. Bu istek şahsi bir talep değil ki. Sislerde bir bisiklet kullanıcısısınız, yaşanılan zorlukları az çok sizlerde biliyorsunuz. Destek olmayacaksanız köstekte olmayın o halde.

oo harika olur evime de yakın!! tamam benim için uygun kesin yapılmalı

@ceycey84
Ben haksızım özür dilerim. Yalnız Atatürk adını kaldırmak için uğraşıp didinen bir iktidarın böyle bir şey yapacağını da sanmıyorum ya hadi hayırlısı

@Mustafa Zeybek
Biz vatandaşlık görevimizi yapıp kampanyalarla imza toplayarak hükumete böyle bir şey istediğimizi belirterek görevimizi yerine getirmekle mükellefiz. Kalanı da yapacak heyete kalıyor. Bizler de seçim vaktinde buna göre oy veriyoruz tabiki :)

Bi veledrom yetiyor!

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
@uslsy
Mantıklı bir dönüş olur muhtemelen. Ne gerek var kardeşim ikinci bir veledroma? Çık Avcılardan yola Maltepeye hem spor olur, 50km gidiş 50km geliş böylece veledroma girmene de gerek kalmaz :)

Bende veliefendi hipodromuna veledrom istiyorum çokmu şey istiyorum. eyyy hükümet duy sesimi:)

81 il de olsa daha güzel aslında ama hadi bu başlangıç olsa bari

Geri