Scudo Sports

Millet parkı'na veledrom istiyoruz

ben velodrom'dan çok, uzun ve kesintisiz, trafikten tamamen ayrılmış ve ortasında direk, musluk vesaire durmayan bisiklet yolları istiyorum.
kimine hitap edebilir tabii bir de işin müsabaka tarafı var ama aynı yuvarlakta dönüp durmak keyifli gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Noldor
Scudo
eğer bizde bu işi yapacak müteahhit varsa elinden öpmek isterim.aman toki müteahhidi yapmasında :)

adamlar veledrom yıkıp stad yapıyorlar , yada stad yıkıp bahçe yapıyorlar veledrom da neymiş ?

YENİ STADIN İHALESİ PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK (Bursa)
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak 44 bin kişilik stadyumun bulunduğu Veledrom bölgesindeki yıkım faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor.5 Şubat'ta başlayan yıkım çalışmaları sırasında Velodrom Dış saha tamamen kaldırılırken, iç sahadaki çalışmalar ise titizlikle sürüyor. Oyak Renault tarafından kullanılan stattaki malzemeler ise dikkatlice sökülüyor.

@hgercek

Türk ekonomisini şahlandırabilecek potansiyale sahip bir proje olduğundan muhtemelen ameriga tarafından engellenmiştir.

@mühendis Ekran görüntüsü aldım ona göre. Fil gibi adamım unutmam. :):)

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Millet Parkları ne için yapılacaktı?
Millet Kıraathanelerinde beleş çay, kek ve wifi üçlemesinden sonra "yuvarlanmak" için yapılmayacakmıydı? Kürsüden söylenen buydu..Gerçekten de buydu..

Ulaşım sorununu çözene kadar ATATÜRK Havaalanını zor kapatacaklar.. :) ki millet parkı falan daha uzun yıllar bekler

"Yatıp yuvarlanmak" ifadesinde kullanılan yatmak, yol bisikleti geometrisini,
Yuvarlanmak ise lastiklerin yuvarlanma direncini ve göbeklerin akıcılığını simgeliyor arkadaşlar.
Kek zaten malum, sürüş öncesi karbonhidrat..
Wifiden ise strava verilerini sisteme aktarabileceğiz hamdolsun.
Ben çözdüm subliminal mesajı.
Padişahım çok yaşa!

Beleş kek...hülooooo

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Millet bahçesine velodrom yapalım da bisiklet sürmeye tayt ilen gelip necip milletimizi azdırın he mi? Yok öyle yağma!
Eyyyy forumdaşlar!!!!
Biz velodromun nereye yapılacağını sizden öğrenecek değiliz.
:) :) :) :) :)

Geri