Scudo Sports

Midilli (Lesvos) Adası Türk - Yunan Bisiklet Turu 1 ve 2. gün

Sevgili İbrahim,
İznik teki karşılaşmamızda belirttiğim gibi, özel durumlardan ötürü forumda bulunamamıştım.

Şimdi forumu geriye doğru tararken gezinize rastladım.

"Aslında bu geziyi uluslararası turlar bölümüne almak gerektiğini düşünüyorum."

Fakat izleyiciler buradan takip etmişler, yerini değiştirmeye şu anda gerek yok belkide.

Turunuzu, fotoğraflarınızı, anlatımınızı, katılanları , midilli'yi çok beğendiğimi söylemek istiyorum.

Tebrikler, ayaklarınıza sağlık

Selamlar

Scudo
@Kemal Faruk Doğan

Sevgili Kemal Faruk kardeşim
Yeniyim diyorsun bisiklette.. İzliyorum Biskar'da güzel şeyler yapıyorsunuz siz de.. Bu bisiklet sevgisi olduğu sürece içinde tabii ki çok güzel turlar yaşayacaksınız. Umarım birlikte de bir tur yaparız. İyi bak kendine..

Çok iyi paylaşım,teşekkürler.:)

Az iç geçirmedik evet, onlar ellerini kollarını sallaya sallaya her perşembe Ayvalık pazarı bile yaptılar, biz oraya geçemedik. 50€'luk tek kişi vizeyi kim verebilir.:boese157: Ya onlar, vizesiz feribota atlayıp arabalarını bile getiriyorlar:boese157: ,iğrenç,utanç verici bir durum bu.:boese157:

Sizleri kıskandım.paylaştıgınız için teşekkürler ,bu arada bir kaç tanıdık arkadaşı da resimlerdede olsa görmek güzel .sevğiler.

@bicylerace

Selamlar Bicylerace
Kesinlikle çok haklısın.Burnuımuzun dibindeki bu birbirinden güzel adalara karşıdan bakıp iç geçirmek çok acı. Acı ama gerçek işte. Umarım bu işler bir gün düzelir.

selam öncelikle kutlarım çok hoş bir anlatım ve tur bu yıl 18 - 24 Hazian tarileri arasında planladığımız midilli turu için son derece faydalı oldu. geçen yıl gokçeada - bozcaada - asos - akçay - ayvalık turu yapmıştık bu yıl midilli turunun tüm ayrıntılarını planladık bizde midilli den bşlayıp önce kuzeye molivos a 2. gün batı ya Signi ye 3. gün Kalloni 4. gün Palamori ve son 2 geceyide midilli limanında geçirmeyi planlıyoruz. Vize işlemlerini tammladık. 18 haziran'ı bekliyoruz.

tek kelme ile süper bir tur gerçekletirmişsiniz.bende aranızda olu sizlerle beraber pedallamayı çok isterdim.tura katılan herkesin ayağına emeğine sağlık...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Çok teşekkürler Göksun Kardeşim... Umarım bir gün beraber pedallama fırsatımız olur..:)

@emre karakoç

Bu turlar paylaştıkça güzel Emre arkadaşım.. Yollarda karşılaşabilmek ümidiyle..

Doğu avrupa turu için son 7. güne girdik..

(link)

yapılacak geziler için çok nitelikli bir kaynak vazifesi de görüyor paylaşımınız...
çok teşekkürler..

Geri