Scudo Sports

Microshift r8 Triban 500 sorunu

@Owlknife
Hocam ön aktarıcı tam olarak paralel mi?
Aynakol dişlileri ile.
Eğer değilse sorun zaten decathlondadır üretim hatasıdır o telin sürtmemesi lazım çünkü benimde bisiklette tel aynen öyle geliyor ama sürtme yok bende

Scudo
@Hastateker sürtme yok aktarıcıda paralel ama mesela en büyük aynakoldayken vites düşürüyorum tak diye 1 atıyor 2yi atlayıp bu sorun da var

o olay telin gerginliğinden oluyor.

@Owlknife
Hocam bence iyi bir ön ayar yaptırın siz ona. İyi bir bisikletçide
Decathlon dediğiniz yerde %70 öğrenciler çalışıyordur. Kendi deneyimleri ile o işi yapıyorlar pek güvenilir değil

@ilkercom tel çok geriliyor onunda etkisi vardır
@Hastateker mecbur göstericem artık decathlon çözemediğine göre

@Owlknife Hocam söyleyin ön aktarıcıyı değiştirsinler. Şikayette bulunun bu konu hakkında.

Decathlon o kadar rezil bir firma ki ürün kalitesizliğinden ötürü oluşan soruna kullanıcı hatası diyebiliyor.

Ben ürün kalitesizliğinden ötürü bisikleti aldığımdan beri(4 ay) neredeyse her hafta Decathlon'a gidiyorum. 2 Gün önce bisikleti her zamanki gibi servisten alacaktım. Söylediğim sorunların hiçbiri yapılmamış, fakat bisiklete ihtiyacım olduğu için teslim almak istedim. Bisiklet sorunlu olduğu halde bana bisikleti sorunsuz halde teslim aldığıma dair imza isteyince haklı olarak kabul etmedim. Şikayette bulundum, hoş olumlu sonuçlanıp bisiklet değişimi yaparlar mı orasını bilmiyorum.

@EmirhanShn ben artık utanıyorum her hafta gitmekten, onlar bana böyle yapmaktan utanmıyor, başka şubeye gideceğim bu sefer, gerçi başka şube dediğim yer de bana zincir için sıvı gres önermişti ama neyse artık :)

Senin utanacak bişeyin yok. dechathlon genel merkeze mail at olmazsa fransaya. şikayet var a filan at. Ben çok memnunum r8 den aslında ama sonuçta senin başına gelen bana da gelebilir.

@ilkercom Yarın başka şubeye gideceğim onlarda yardımcı olmazsa şikayet edeceğim, cidden üzülüyorum her sorun çıkardığında

@Owlknife
Sıvı gres kullanabilirsiniz zaten zincirde. Würth HHS 2000 tavsiye ederim ben de.

@Owlknife
Sadece bende olduysa, demek ki bunda üretim hatası var, kesin sizin hatanız deyip çıkın. Olayı bir daha size yıkmaya çalışırlarsa hatanın sizden kaynaklandığını kanıtlayan servis raporu isteyin. Ve bence Fransa'ya ya da Türkiye merkeze mail atın konuyla ilgili.

• Beğen
Tepkiler: ilkercom
@furkantrojka daha öncede ön aktarıcı kolu 3 aynakoldan 1e atıyordu 2yi atlayıp değiştirdiler düzeldi, şimdi tekrar 3ten 1e atıyor sanırım ön aktarıcı sertliğiyle alakalı, sorun bende mi diye baya düşündüm ama aklıma hiçbirşey gelmedi.

@Owlknife
Sorunun sizde olduğunu kanıtlamaları lazım. Kötü mü kullanıyorsunuz? Darbe mi almış. Sorun sizde diyebilmeleri için, bunu kanıtlamak zorundalar. Böyle bir durum yoksa işi vites değiştirmek olan bir alet, "sürekli" vites değiştirmekten bozulmamalı.

• Beğen
Tepkiler: ilkercom
@furkantrojka bunları söyleyeceğim birdaha gittiğimde yarın gitmeyi düşünüyorum diğer şubeye

@furkantrojka
Bugün decathlona gittim, haftaiçi gelip uzmanla birlikte tamir edeceklerini büyük ihtimal aktarıcıda sorun olduğunu, kullanıcı hatası olmadığını söyledi çok iyi biriydi sağolsun.

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife
Gelişme olmasına sevindim. Umarım güzel bir şekilde çözülür.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Sen ciddiyetle bu işe eğil. Bu paraları sokakda toplamıyoruz. Dechathlon da merdivan altı firma değil neticede. belli bir karizması var. Biz genel olarak memnunuz decathlondan ve btwin den. ancak bir müşterinin bile mağdur olması firma için olumsuzluktur.

@ilkercom decathlondan 2 bin liradan fazla alışveriş yaptım şu ana kadar, ilk defa 1300tlye bisiklet aldım ve gözüm gibi bakıyorum bide bana böyle diyolar işte

triban 3 kullandıgım zamanlarda benım de koptu.muhtemelen teli cok gerdırıyor ve kablo ve teli greslemeden takıyor.ayrca 3lü aynakol sorunlu sattım kurtuldum resmen.

Geri