SerkanNamazcı Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2010 Mesaj 1.676 Tepki 2.012 Şehir Giresun/Görele İsim Serkan Namazcı Başlangıç 2006—07 Bisiklet Giant Bisiklet türü Dağ bisikleti 6 Haziran 2011 #1 Selamlar Ben Michelin Wild racer 2.00 Arazi lastiklerinden kullanıyordum düz asfalt yolda zorlamaya başladı .. bende Michelin Xc Road 1.40 düşünmeye başladım.. Bu lastik hakkkında bilgi ve düşünceleriniz neler öneriler neler olabilir.
Selamlar Ben Michelin Wild racer 2.00 Arazi lastiklerinden kullanıyordum düz asfalt yolda zorlamaya başladı .. bende Michelin Xc Road 1.40 düşünmeye başladım.. Bu lastik hakkkında bilgi ve düşünceleriniz neler öneriler neler olabilir.
M Mehmet Ser Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2011 Mesaj 1.197 Tepki 460 Şehir İstanbul-Pendik-Aydos Bisiklet Giant 7 Haziran 2011 #2 Serkan maxxis overdiriver 1.75 al hem yol hem arazi süper birşey tavsiyem budur
Arif Sami Üye Kayıt 22 Mayıs 2010 Mesaj 93 Tepki 2 Şehir Kayseri, Niğde,Mesin Bisiklet Sedona 7 Haziran 2011 #3 schwalbe marathon kevlar guard lastiğide düşünebilirsin hem arazi hem yol süper gidiyor. iki lastiğede 70 havayı bastın mı arazidede yoldada uçuyorlar ve en önemlisi de hiç patlamıyorlar. istersen biraz araştır........
schwalbe marathon kevlar guard lastiğide düşünebilirsin hem arazi hem yol süper gidiyor. iki lastiğede 70 havayı bastın mı arazidede yoldada uçuyorlar ve en önemlisi de hiç patlamıyorlar. istersen biraz araştır........