pro4 lerden önce pro3 ler vardı. yarış lastiği olarak kullanılabilir lastiklerden pro3 ler. yol tutuşu ve patlak koruması yüksektir ama çok uzun ömürlü değildirler muhtemelen. 5000-10000 km falandır ömrü, çok emin değilim. ben pro 3 tavsiye ederim.
@babajanovic kargo dahil 80 liraya geliyor bu fiyat ne crx de ne de merlinde mümkün hatta merlinde yeni kaego fiyatıyla 140 lirayı buluyor wiggle dan alışveriş yapmadım güvenilir mi hemen alayım kargo da aşırı ucuz vergiye de girmiyor
Ben olsam Pro3 alırdım. İkisini de kullanmadım hatta Michelin bile kullanmadım ancak Pro3 ün çeşitli versiyonları var bu da daha üst bir seviye lastik olduğunu gösterir kanaatindeyim.
@aykut alihocaoğlu aynen ben de forumda arastirdim siteyi guvenilir gibi geldi. 19undan once teslim yaziyor bende daha gelmedi bekliyorum. @OnurÖzdağ herkesin butcesi farkli. Ikisi arasindaki fiyat kadar performans farki oldugunu dusunmuyorum.
Açılın ikisini de kullanmış biri olarak geldim açıkça pro 3leri pek sevemedim çok güven vermiyorlar. Geçenlerde yol lastiklerinde yanlarda bulunan tırtıkların pek işlevi olmadığı konusunda bir açıklama yapılmıştı ama lithion 2 lerde ıslak yol tutuşu pro3 lere göre daha iyi(tırtıklı olduğundanmıdır bilemedim). Yine patlama olayını da kendi tecrübelerim doğrultusunda pro3 lerde daha sık yaşadım. Lithion 2 lerde yaşadığım talihsizlik ise muhtemelen kaldırım gibi bir şeye sürtmeden ötürü yan kısımda açılma oldu ve iç lastik oradan çıkmaya başladı. Yuvarlanma direnci ikisinde de yakındır diye tahmin ediyorum; benim öyle aman aman hissettiğim bi fark olmadı. Açıkca o yüzden lithion 2 leri tavsiye ederim. Pro3 ıslak zeminde pek iyi değil. Bir de çok fazla kesik oluyor lastikte o an patlamıyor ama oraya 2. defa bir cam, taş vs. daha kolay patlıyor.