Scudo Sports

Michelin Lithion 2 700 x 23C

HakanAydın55

Forum Demirbaşı
Tepki
375
Bisiklet
Mosso
http://cdn.bicyclehero.com/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/i/michelin_lithion_road_bike_tire_tyre_700x23c_23-622_1.jpg

2 adet 100 TL fiyat ve performans bakımından görüşleriniz nedir.
kullanan var mı acaba...

Scudo
ben de şimdi gördüm ilanları acaba buradan kullanan ya da muadili bir tekerleği önermek isteyen var mı

ben kullanıyorum gayet memnunum fakat 2 önerim var. Islakta her lastik gibi cok kotu ve trainerda aşırı çabuk bitiyor (oyle boyle değil )
700 23 ilk kez kullanacaksan biraz rahatsız gelebilir ama.

Ben kullanıyorum, memnunum en beğendiğim tarafı lastiğin kenarlarında diş gibi girintili çıkıntılı bölüm olması.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kayırhan
@Deniz Kayırhan
Bu nedenle trainer lastikleri var :)) Zaten böyle bir lastiği neden trainerda kullanırsınızki :DD

@T.T
Yeni bisiklet alma heyecanı havalarda kötüydü 1 hafta trainerda kullandım bir baktım lastik yok :(

Bu fiyata daha iyisi yoktur heralde 2 bin kilometreyi geçti kullanıyorum çiftini 140 a almıştım düşünmeden alın derim. henüz patlamadı.

Wiggle'dan baktım da 25 dolar+5 dolar kargo ücretine geliyor lastik. 70-80 arası, gümrüğe de takılmıyor :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam 25 dolara gerek yok alın burda 14 euro :harika:

(link)

Bende lastik alıcaktım 14 euro çok uygunsa bu lastik için bende alayım önerirmisniz.

Birde ben buzamana kadar hep 23c kullandım 25 c benim janta oluyormu bilmiyorum decathlondaki ucuz iç lastikleri kullanabilirmiyim 25c de birde rahatlık çok farkedermi kaç psi basmam gerekir çatlamamısı için.

@Cesarisback
Hocam çifti 25 demiştim :D (link)

@Cesarisback Bir de o sitede kargo ücreti çok fazla, wiggle 5 dolar istiyor kargo ücretine 30 dolar toplam

8 euroymuş aşırı da çok değilmiş pardon :D:D:D 28 euro gibi okudum :D

@Cesarisback Hocam ben taşların üstünden geçsem malum istanbulun hep göçül çukurlarından geçsem çokta değil normal derecede lastik beni idare edermi birde yumuşak hamur galiba ama nekadar yumuşak arka lastiği arada kaydırsak direk erirmi.

63 lira ediyor 1 tanesi kargoyla düşünülebilir ama forumdan 1 tane almak isteyen olursa beraber alabiliriz gerçi öylede zor olur ama.

@Cesarisback Kullanmadım hocam da ben de merak ettim araştırıp bi tane 10 15 dolarlık bi lastik almaya karar verdim :D

Arkadaşlar bu lastiği ülkemizde en ucuza nerede bulabiliriz? Yurt dışıyla çok fazla fiyat farkı var. Yurtdısında çiftini kargo dahil 95-100 liraya alabiliyorken burdan teki 90 95 lira deniliyor.

Hatta 2 tane de michelinin iç lastiği hediye :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam alırsanız söyleyin hangi siteden aldığınızı uygun ona göre alalım bizde vergisiz alma ihtimalimiz oluyormuydu fiyatını unuttum lastiğin.

Bir çift Lithion 2 mevcut bende sıfır olarak. İsteyen olursa 120 liradan verebilirim çiftini.

Geri