ben kullanıyorum gayet memnunum fakat 2 önerim var. Islakta her lastik gibi cok kotu ve trainerda aşırı çabuk bitiyor (oyle boyle değil )
700 23 ilk kez kullanacaksan biraz rahatsız gelebilir ama.
Bende lastik alıcaktım 14 euro çok uygunsa bu lastik için bende alayım önerirmisniz.
Birde ben buzamana kadar hep 23c kullandım 25 c benim janta oluyormu bilmiyorum decathlondaki ucuz iç lastikleri kullanabilirmiyim 25c de birde rahatlık çok farkedermi kaç psi basmam gerekir çatlamamısı için.
@Cesarisback Hocam ben taşların üstünden geçsem malum istanbulun hep göçül çukurlarından geçsem çokta değil normal derecede lastik beni idare edermi birde yumuşak hamur galiba ama nekadar yumuşak arka lastiği arada kaydırsak direk erirmi.
63 lira ediyor 1 tanesi kargoyla düşünülebilir ama forumdan 1 tane almak isteyen olursa beraber alabiliriz gerçi öylede zor olur ama.
@Cesarisback Kullanmadım hocam da ben de merak ettim araştırıp bi tane 10 15 dolarlık bi lastik almaya karar verdim
Arkadaşlar bu lastiği ülkemizde en ucuza nerede bulabiliriz? Yurt dışıyla çok fazla fiyat farkı var. Yurtdısında çiftini kargo dahil 95-100 liraya alabiliyorken burdan teki 90 95 lira deniliyor.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hocam alırsanız söyleyin hangi siteden aldığınızı uygun ona göre alalım bizde vergisiz alma ihtimalimiz oluyormuydu fiyatını unuttum lastiğin.