Scudo Sports

Mevlana Bisiklet

@muhammet keleş

Muhammet!
4-5 saatte çok rahat bir şekilde tamamlarız.

Scudo
bu Haftasonu Söğütlü Tepede(rahmet Ormanlarının üstü)
Piknik Turu Yapsak Nasıl Olur?

@Sadi BENDEŞ

Hocam güzel olur ama ben galiba yaza kadar aranıza katılamayacağım yine gelmeye çalışacağım ama bakalım

@muhammet keleş

Muhammet!
Gönüller bir olsun yeter.
Bisiklete binmek amaç değil, insanın kendinin daha iyi hissetmesi için bir araç.
Paylaşım oldukça da verdiği keyif artıyor. Bizim anlayışımızla yarenlik etmek.
Her zaman aramızda yerin var.

• Beğen
Tepkiler: muhammet keleş
@Sadi BENDEŞ

İnş katılırım hocam ben,katılım bol olursa güzel olur,cumartesi günü olabilir

19 Kasım 2011 Cumartesi Turu

Saat 12:00 Da Real'in Batı Köşesinde Buluşma.
Yol üzerindeki Bim'den Alışveriş.(sucuk Ve Ayran)
500 Evler Kavşağını Geçtikten Sonra Sağa Dönüp Rahmet Ormanları Istikametine çıkış. Rahmet Ormanlarının üstünden Bizzat Bizim Keşfettiğimiz Ve Yer Yer Yolunu Düzenlediğimiz Cılga Yolundan Söğütlütepe'ye Tırmanış. Söğütlütepe'deki Pınarda Sucuk-ekmek Ve Ayran Ile Piknik. Geri Aynı Güzergahtan Dönüş.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kabakulak
Gelmeyi çok isterdim ama ben 12 ye yetişemem. (Kurs, hastane, servis hizmetleri vb.. )
Pazar sabaha planınız olursa takipteyim. ;)

@Mesut Girgiç

Mesut Bey!
Hafta sonu hangi gün, hangi saatlerde zaman ayırabileciğinizi belirtirseniz ona göre ayarlamaya çalışırız.
Özellikle sizin bizim cılga yolunda pedallamanızı isterim. Bu parkurda her şey var!
Güç, denge, dikkat, motivasyon...

Önümüzdeki hafta sonu cumartesi öğleden sonra saat iki-üç arası rahmet ormanlarının üstündeki kanalda buluşabilirsek cılga yolunu takip ederek 45 dakikada söğütlütepeye tırmanabiliriz. Beş on dakika soluklandıktan sonra da 20 dakikada tekrar kanala ineriz. Kanaldan çıkış ve iniş bize birbuçuk saat yeterli olur.
Görüşmek dileğiyle!

27 KASIM 2011 PAZAR GÜNÜ TURU

SAAT 9:00 DA REAL'İN BATI KÖŞESİNDE BULUŞMA.
500 EVLER KAVŞAĞINI GEÇTİKTEN AZ SONRA SAĞA DÖNÜP TAŞ OCAĞININ ÖNÜNDE GEÇEREK RAHMET ORMANININ ÜSTÜNDEKİ KANALI ÇIKIŞ. KANALIN SONUNA KADAR GİDİP DERENİN İÇİNDEN VADİYİ TAKİP EDEREK MALAS(ARDIÇLI) TAKİ ÇEŞMEDE SU MOLASI. yÜKSELEN İSTİKEMETİNE DEVAM EDİP İLK ÇEŞMEDEN YAKLAŞIK BİR KM SONRA SOLDAKİ TOPRAK YOLU TAKİP EDEREK TAT KÖY'E VARIŞ. TAT KÖY'DEN SİLLEYE İNERKEN SOLDAKİ TOPRAK YOLU TAKİP EDEREK 500 EVLER YOLUNA ÇIKIŞ.

AT YERİNE KATIR TERCİH EDİLİR.(MTB)

03 Aralık 2011 Cumartesi Günü Turu

Saat 11:00 Da Real'in Batı Köşesinde Buluşma.
500 Evler Kavşağını Geçtikten Az Sonra Sağa Dönüp Taş Ocağının önünde Geçerek Rahmet Ormanı'nın üstündeki Kanala çıkış. Kanalın Sonuna Kadar Gidip Derenin Içinden Vadiyi Takip Ederek Malas(ardıçlı)'taki çeşmede Su Molası. Yükselen Istikemetine Devam Edip Ilk çeşmeden Yaklaşık Bir Km Sonra Soldaki Toprak Yolu Takip Ederek Tat Köy'e Varış. Tat Köy'den Silleye Asfalt Yoldan Inerken Soldaki Toprak Yolu Takip Ederek 500 Evler Yoluna çıkış. Isteyen Sille'nin Içinden Inerek Merkeze Gidebilir.
özellikle Haftalardır Yarenlik Etmeyenlere Duyurulur...

At Yerine Katır Tercih Edilir.(mtb)

@Sadi BENDEŞ

Hocam benim cumartesi günü vizelerim başlıyor,önümüzdeki haftasonuda var..2 hafta daha yokum yani :mad:

@ALİ KABAKULAK

Ali!
Sağlık olsun.
Fırsatın oldukça katılırsın.
Senin önceliğin dersler ve derslerinde başarılı olmak.
Gönüller bir olsun yeter.

toplamda kaç km yapıcaksınız?

11 Aralık 2011 Pazar Turu

Sabah Saat 9:30 Da Real'in Batı Köşesinde Buluşma.
Rahmet Ormanlarının üstündeki Kanalı Takip Ederek Malas Vadisinden Malas'a Ulaşıp Beşyüz Evlerden Dönüş.

Geri