Scudo Sports

Mevlana Bisiklet

km saati üzerinde yazanlar
Toplam km:94.51
Azami hız:63.4(benimki)
Ortalama hız :17
Bisiklet üzerindeki süre 5 saat 32 dk

Scudo
@muhammet keleş

Genç Yarenler!
Bu gün her nekadar ufak tefek bir kazada geçirsek gayet güzel bir tur oldu.
Ayağınıza sağlık. Ali, Muhammet şu zırt pırt durma konusunda haklı. Yemekten yola gitmeyi unuttuk.
Neyse, önemli olan er yada geç hedefe, Nasıl ulaşıldığı önmeli değil, önemli olan ulaşmaktır.

@Sadi BENDEŞ

Hocam 7 saatlik yolculukta 1.5 saatte dinlenme olsun bacaklar bu bünyeyi ancak bu kadar taşıyor :in: keşke siz durmadan devam etseydiniz ne diyeyim,ne yaptıysak hep beraber yaptık,kimsede dururken birşey demedi ama ..

• Beğen
Tepkiler: Sadi BENDEŞ
@ALİ KABAKULAK

Ali!
Ben yarenlik olsun diye yazdım.
Gayet iyisiniz! Daha da iyi olacaksınız. Önemli olan sabırla pedallamak.
Nasip olursa bu yazın siz bize pedal toplatacaksınız.

bu Hafta Sonu Meram Derenin Solunda Yer Alan Bölgede Mtb Yapsak Nasıl Olur?

annemden zor izin alıyordum,kaza olayı olunca bide izin vermez galiba kısa olursa gelirim belki

@muhammet keleş

Muhammet!
Şehiriçi makale ve fotoğraflar bölümünde yayınladım.
(Bu bölümün bir alt bölümünde yer alıyor.)

30 Ekim 2011 Pazar Günkü Tur

Sabah Saat 10:00 Da Meram Tarihi Köprüde Buluşma.
Meram Dereyi Takip Ederek Belediyenin Tesislerini Geçtikten Sonra Soldan Devam Eden Toprak Yoldan Tırmanarak Ya Seydişehir Yoluna Ineriz Yada Altınapa Barajına çıkarız.
Tahmini 4-5 Saat Sürer Dileyen Daha Erkenden Dönebilir.

@Sadi BENDEŞ

10 numara bi plan hocam tamamdır :)
Herkesi bekliyoruz gezimize ayrıca :):in:

yarenler!
Bu Hafta Kurban Bayramı Dolayısı Ile Konya'da Yokum.
Onun Için Tur Planı Yapmadım.
şimdiden Herkesin Kurban Bayramını Kutluyorum.

@Sadi BENDEŞ

Kimseden öneri gelmediğine göre güzergah belirlemek yine bana düştü.

Pazar günü saat 9:00 da Real'in batı köşesinde buluşma.
Rahmet ormanlarına çıkıp kanalı takip ederek sonundaki dere içini takip ederek vadi içinden Malas(Ardıçlı)'a ulaşma. Havanın ve bizim keyfimize bağlı olarak ya Tat Köy üzerinden döneriz ya da Sızma üzerinden Bahçesaray Köyüne ulaşıp Afyon yoluna çıkarak Konya'ya döneriz.
Hava 7 derece ve parçalı bulutlu gözüküyor. Rüzgarda 16km hızda fena sayılmaz ama sıcaklığın hissedilme oranını düşürür. Onun için çok sıkı değil ama termal(ısıyı tutan çok fazla terlemeye meydan vermeyen) giysiler giyilmesi önerilir. Ayrıca rüzgarlık olursa inişlerde oldukça faydalı olur. Yedek iç lastik ve yapıştırma setiniz de yanınızda olursa iyi olur.

hocam tahminen kaç saat sürer bildirirseniz iyi olur. fakat bu seferde eti kemiğiyle bi tahmin olmasın:D :D

@Sadi BENDEŞ

Hocam şu an çok kötü bi halde hasta olarak yatıyorum,pazar ola hayrola yani :(

Güzergah Yolmu hocam, Mtb mi?

Geri