Scudo Sports

Metroya bisiklet tekerleği alınmayan ülke türkiye

Scudo
saçmalık olmuş resmen.çantaya bomba koysam rahatlıkla geçerdim o kapıdan...
güvenlik ne diye var sanıyosunuz.bu gibi durumlar için...

hayır amaç nedir o tekeri oraya sokmaz iken. bu ülkede bisikleti sevmezler zaten biliyoruz da nefret mi ediyorlar onu anlamadım

çocukda tam fırlama yalnız. :) tekerin 3 4 katı boyunda cantalar ve poşetlerle girildiğine göre yasak olmasının tek sebebi görüntüden dolayı sanırım. yada bisiklet yasaksa oda bisiklete dair bir parça oldugu için böyle karşı cıkılmıs. sarılı yada poşetde olsa bişey demezler bence.

gerçekten saçmalık.istanbulda da 16-20.00 saatleri arası almıyorlar.sebep iş çıkış saatleri olması ee bende işe onla gidip geliyorum zaten nasıl yapacaz ki bisiklet için ayrı bi ücret ödediğim halde almıyorlar ilginçç

Elinizde görüntü var, yasak tam bir saçmalık, talimatname gösterilmiyor demek ki uygulama keyfi, bu durumda yasal yollara başvurulmuş olmalı.

gelişmişlik ülkemize ne zaman uğrayacak insanlar ne zaman düzelecek parayı düşünmeyi ne zaman bırakacağız bilmiyorum uygulama çok yanlış terör eylemi olsa jantla bunu adam neden yapsın. birçok değişik yolla yaparlar böyle basıt şeye denyecklerini sanmam uygulama keyfi olduğu çok belli eğer yasak sa bile bunu belgelendirmeleri gerek göstermeleri gerek akılda soru işareti bırakana kadar bunu belgeyi gösterse tamam diyeceğim ama videodanda anlışıyor keyflerine göre davranıyorlar sanırım.

böyle cahil insanlara ne anlatabilirsin kendi kuralları var katlanır bisikletle kullanılabilir diye sadece bisiklet tekeri almıyorlar sonra

@ferhat bölükbaşı

Enfarktüs geçiriyordum az kalsın. :) ne nokta var ne virgül.
Yazıdan hiç bir şey anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: kefallica
sinirlendim ya bu nasıl rezillik koşarak geçerim atlarım geçerim binmesemde geçerim ordan

bu konuda eylem var 1 aralıkta
(link)

bekleriz

İstanbul'da yeni yapılan Kartal-Kadıköy metro hattında, hem de akşam iş çıkış saatinde o kalabalıkta bisikleti ile metro'ya binenlere şahit oldum.

1 ARALIK TEKERİM METROYA/İZBANA GİRSİN EYLEMİ halkapınar istasyonu

İzmir'de bunların yaşanması inanılır gibi değil.

Cem tekerini sonunda izbana soktu darısı başımıza :D

(link)

Geri