Scudo Sports

metallica konseri

@parliament

Git kendini denize at. Bach bir tane:D Sana şimdi 5 tanesinin ismini yazarım ezbere....

Scudo
@parliament

Bence beklemeyin biraz araştırın . Bulamazsanız emin olun yazarım...:cool:

Buraya kaynakları yazardım da ciddi ciddi araştırın. Ve emin olmadığınız konulardada bilgi sahibi insanlarla "say bakalım bekliyorum" gibi konuşmalara girmeyin...

Evet millet kaldı 8. Haftaya bugün memleketin dört bir yanındaki Metallica hayranları İstanbul'a akmak için yollara düşmüş ya da düşmek üzere olacak... Ben 26'sı akşamı trenle gideceğim inşallah...

@Ahmet Gürkan

ben sabaha karşı 5ten itibaren ali sami yen e kazık çakıcam:)

Metallica'nın S&M albümünü 9 yıl sonra hala dinliyorsak ve hala bu albümün DVD'leri 50 YTL'den satılıyorsa, piyalaştı bozuldu v.s. demek haksızlık olur. Senfoni orkestrası sanatsal müziğin en üst dalıdır. Olsa olsa sanatsallaştı, evrenselleşti, müziğe yatırım yaptı denilebilir. Hayat nasıl değişiyorsa, müzik de sürekli değişir ve gelişir. Ayak uyduramayan silinir gider. Sanat için sanat yapma dönemi artık geride kaldı. Başarının yeni kuralı, mümkün olduğunca çok kişiye ulaşma ve sanatsal mükemmelliğin en uygun harmanını oluşturmakta.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gürkan
yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, konsere gidecez :) tam olarak iki gün sonra bu an pentagram sahneden inmiş olacak ve biz dizlerimiz titreye titreye Metallica'yı bekliyor olacağız..... Allllllllllllah, tüylerim tiken tiken oldu birden...

1999'da Ali Sami Yen'deki müthiş konserdeydim. Aynı sene S&M albümü çıktı, sonrasında Metallica hiçbir şey üretmedi. 2003 yılındaki travmayı hatırlamak bile istemiyorum. Kısacası Metallica artık bitti. Jason'un gruptan ayrılmasını önemsemeyenler olabilir ama bence çok büyük bir kayıp oldu. Bazı konserlerde "new song" olarak çaldıkları ve bence hiçbir müzikal değeri olmayan birkaç şarkıyı biliyorum. Yeni albümdeki diğer şarkılar da büyük ihtimalle böyle olacak. Aynı düş kırıklıklarını Megadeth'de, Anathema'da ve diğer bazı büyük gruplarda yaşamıştık.
Konsere gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum. Master of Puppets gibi muhteşem bir albüm ürettikleri için Metallica'ya sonsuz teşekkürler...

Creeping Death
Fuel
Ride The Lightning
For Whom The Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
Leper Messiah
...And Justice For All
Wherever I May Roam
Fade To Black
Master Of Puppets
Motorbreath
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
Stone Cold Crazy
Seek And Destroy

buna yakın bi setlist görücez sanırm dün bulgaristanda verilen konserde bu parçaları çaldılar. 2-3 şarkı belki oynar.açılış kesin creeping death olur sonra fuel dan şüpheliyim yalnız.orda bi turn the page, whiskey in the jar, unforgiven görmek de çok güzel olurdu, ama tabi boşuna..

mükemmeldi..
gerçi organizasyon yani düzenleme berbattı heralde daha kötüsü olamazdı.ama gerek seyircilrin enerjisi ve hele metallica..
diyicek laf bulamıyorum.
hala nasıl ayakta nasıl dimdik durduklarını mükkemmmeelll bir şekilde gösterdiler..
hayatımda açık ara gittim en güzel,en şaahne en enerjik konserdi.
metallicaya en yakışır cinsinden..

Geri