Tekrar merhaba arkadaşlar,
geçen gün Sevgili Feyyaz ile tanıştık, zaten evlerimiz çok yakınmış birbirine. Akşamın 10'u demedi, atladı geldi bisikleti ile, oturduk sohbet ettik, zaten görmek istediğim modeller arasındaydı SD 771, gerçekten çok güzel bir bisiklet...
Üzerinde çok uzun zaman kalmadım ama çok hoşuma gitti. Ancak yine tekrarlayayım, Feyyaz o sele yüksekliği senin için çok düşük
Benim için bile düşük geldi, sonra benim bisikletin selesini forumda anlatıldığı üzere, pedal en alttayken topuklarımın pedala deyeceği şekilde (eller elciklerde ve bisiklet dik konumdayken) ayarladım ve inanılmaz rahat bir sürüş elde edildiğini gördüm.
Zaten Feyyaz 1.90 lık bir arkadaşımız

O seleyi iyice yükseltmek gerekli bence, bir dene istersen!
Gerçi kendisi esnemeden çekindiği için çok yükseltmediğini söyledi ama zaten 16'' kadro kendisi için biraz küçük, bir de sele düşük olunca tam performans alamıyor diye düşünüyorum!
Ben de kısmetse Amoeba Hussar'ımı alıyorum arkadaşlar... Geçen gün SD 771 alacaktım, hatta Erdoğanlar çok iyi bir fiyat verdiler bisiklet için (250 euro= 450 YTL) ama birkaç nedenden dolayı kararımı son anda değiştirdim. Bu yüzden bisikleti alamadım geçen gün...
Mersin'de olan arkadaşlar kimler bu arada?

Gerçi Feyyaz Gözne'ye gitti ama, gelebilir belki toplanacak olursak. Hatta biz toplanıp Gözne taraflarına da bir gezi düzenleyebiliriz ne dersiniz? Feyyaz oraları iyi biliyormuş, bize rehberlik edip gezdirebilir müsait ise
iyi forumlar...