Scudo Sports

Mersin

Scudo
Bugun mersıne gelmeyı dusunuyorum ama huzurkentte benı karsılıcak bırısını bulamadım :) aramızda varsa gelebılırım :D

@Ceyhun Oğuz

abi bak mesajını bile yeni okudum inan geleceğin gün haberim olsa seni karşılardım :D

Aslında Ceyhun'u ben karşılayacaktım, ama zamanında dönemedim Adana'dan. Kusura bakma Ceyhun, bu akşam dönebildim eve...

ustam mersin de bisikletçi sayısı bayağı arttı gerçekten . Bende ist. da okuyorum ama üni yi kazanmadan önce hergün yol antremanımı yapardım .. diğer bisikletimle sahilde arkadaşlarle gezedik ..... ahhh o günler ... şimdi ist. da çürüyorum gerçekten ..

abi bak mesajını bile yeni okudum inan geleceğin gün haberim olsa seni karşılardım

Ali eger erken yazsaydım gelecegıne emınım :D neyse baska zamana artık ;)

Aslında Ceyhun'u ben karşılayacaktım, ama zamanında dönemedim Adana'dan. Kusura bakma Ceyhun, bu akşam dönebildim eve...

Önemli degil ;) ınsallah sen tarsusa geldıgınde beraber donecegız bırgun ;) :)

Sevgiler...

selamlar arkadaşlar netten dolaşırken şanseseri bulduğum bisikletforuma saniyesinde üye oldum :D
nedenmi heralde bisiklet yarışlarına dağ bisikletiyla katılıp iddalı olanlardan biriyim diye galiba :)

herkese tekrar selam, aktif üyelerden biri olucağıma emin olabilirsiniz...

Hoşgeldin aramıza, umarım dediğin gibi aktif olursun. Yeni yeler pek ciddiye almıyor ama ben yine de söyleyeyim; forum kurallarını mutlaka oku. Onun dışında da Tarsus'tan oldukça aktif olan bir üyemiz; Ceyhun Oğuz var. Birbirinize yoldaşlık edersiniz. Tekrar hoşgeldin...

Öncelikle foruma hoşgeldin.Mersin'de bir grubumuz var Mersin MTB.Soli camisi karşısında.Aynı zamanda forumdan Baymekanik Ve abrean isimli dostlarımız Mersin MTB'nin kurucularıdır.Onlar ile konuşabilirsin.Yarışa girecek bi çok arkadasımız var.Ben şuan Antalya'dayım bi gün tanışmak dilegiyle.
Bu arada uzun yol yapmayı düşünüyorsan sana yardımcı olabilirim. www.feyyazalacam.com bi göz atmanı tavsiye ederim.

Tekrar hoşgeldin...
Sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: cem kılıç
@okan demirel

Merhaba okan öncelıkle foruma hosgeldın...

Tarsusda ve cevresınde gezılecek gorulecek bır cok yer var ben devamlı tek basıma turlara cıkıyorum (şimdilik) insallah bırgun beraber pedallarız...

Sevgiler...
Ceyhun OĞUZ

yaw durun hele kardeşlerim bende tarsusluyum yalnız bırakırmıyız seni :)
ama kader bizi buluşturmadan ayıracak gibi, askerlik görünüyor bana :D

Merhaba arkadaşlar;

Sıcakların başladığı su sıcak aylarda okulların bitmesine de az kaldı !

Bu sıcakları fırsat bilerek güzel bir serinlik istiyoruz eger katılım olursa tur tarihide kesinleşir...Şu anda okullar kapandıkdan sonra haziran ayı içerisinde olacagı kesın ama tam bir gün yok ;

Tarsus - Mersin - Erdemli olarak gerçekleşecek olan Turun başından sonuna kadar eşlik edecek arkadaşlar ve mersinden katılmak isteyen arkadaşlar arıyorum !

Tarsusdan mersıne bısıkletle gelınırse 1 gece mersınde konaklanır...
Eğer tarsusdan trenle mersine geçilirse o günün sabahı tura başlanabilir...
Erdemli çamlıgında 1 gece konaklicaz ve daha sonrakı sabah istenirse kız kalesine gidilir ve geri dönülür veya direk geri dönülür...

Yorumlarınızı ve gelmek isteyenlerin mesajlarını bekliyorum !

Sevgiler...

Şartlar olgunlaşırsa yanındayım. ;) :) Ama her zaman olduğu gibi yine söz veremiyorum...

Deniz gelmeni istiyorum ama sen gelirsen kask gidecek :D

Şaka bir yana gelmeni çok isterim hazirana kadar kendime ucuz bir kask ayarlamaya çalışırım ;) Kaskın gerçekden çok güzel ve rahat memnunduk yani :D

Katılımlarınızı bekliyoruz !

Sevgiler...

mersınde mtb nın tek adresı solı camı karsısı baymekanik mtb gelecek olan arkadasları beklerım herkesı mersıne beklıyoruz grub olarak saygılar

Geri